Extrémisti, ktorí pochodovali v Bratislave, vyvádzali v Malackách. Neverili, že sa tam utečenci nenachádzajú. Neuveríte, kto mal „náckov“ pod palcom.

    0
    Protest proti islamizácii Európy a imperializmu USA v Bratislave (Autor: Peter Števkov)

    Peter Puškár, brat Zlatice Puškárovej, moderátorky TV Markíza, bol na čele skupiny extrémistov, ktorí pochodovali Bratislavou a neskôr aj Malackami, aby vyjadrili nesúhlas s islamizáciou Európy. A práve v meste na Záhorí museli zasahovať policajti, keďže sa tam strhla mela. O tom, že na čelo „náckov“ sa postavil Peter Puškár, inak vyštudovaný psychológ, informoval denník Nový čas. Podľa neho Puškár burcoval extrémistov už v Bratislave. V  Malackách sa postavil na čelo a kontroloval tábor hasičskej brigády, kde sa vraj mali zdržiavať utečenci.

    Huckali ich domáci

    Žiadni migranti však v Malackách ešte nie sú, o čom sa však ich odporcovia museli presvedčiť aj na vlastné oči. Mela sa strhla, keď extrémisti otvorili brány a zasahovať museli aj policajti. Ako ďalej informuje Nový čas, huckali ich priamo miestni obyvatelia. Puškár aj s kumpánom sa teda o tom išli presvedčiť aj na vlastné oči. Ten ich mal doslova pod palcom, o čom svedčí aj to, že sa mu ich podarilo neskôr upokojiť, že žiadni utečenci sa tam nenachádzajú. Novému času však tvrdil, že nemoderoval ani žiadne podujatia, pričom je zdokumentované, že na Námestí SNP v Bratislave aj rečnil. Od správania svojho brata sa Puškárová dištancuje, čo potvrdila aj denníku. „Je to jeho život. Ja vyznávam iné hodnoty,“  potvrdila Novému času.
     

    - Reklama -