Lipšic skončí ako špinavá handra, Matovič ho zneužije, predpovedá Ľuboš Blaha. Čo ho tak rozčúlilo?

    0
    Ľuboš Blaha, poslanec NR SR (SMER-SD) (Autor: SITA)

    Lipšic sa znemožňuje a OĽaNO ho strápňuje. Také sú závery poslanca Blahu na margo hlasovania, alebo skôr nehlasovania za kvóty v europarlamente. Blaha to však celé zhrnul a nezabudol vytiahnuť aj Matovičove obvinenie premiéra, že vlastní účty na Belize. Lipšica aj “obyčajného človeka” Matoviča neváhal nazvať zúfalcami.

    Dvaja zúfalci, čo klamú

    Najprv to bol Matovič, kto si dovolil absurdne obviniť premiéra, že má účty na Belize, a teraz Lipšic, ktorý klame o hlasovaní o kvótach. Myslí si to Ľuboš Blaha, ktorý o svojich názorov nezabudol informovať na sociálnej sieti. „Ja neviem, čo tým títo dvaja zúfalci sledujú. Veď jednoducho musia vedieť, že sa im na ich výmysly príde do niekoľkých hodín,“ podal si obidvoch poslanec. Dodal, že musia byť načisto šialení, keď takto dokážu klamať. Nevedno, či ho naštval viac Matovič alebo Lipšic, no aj tak si myslí, že ako koalícia nemajú šancu. „OĽaNO ho strápni, vyžmýka, zneužije a potom, dva týždne pred voľbami si zráta, že koalícia s NOVA je riskantná kvôli vyššiemu kvóru a milého Daniela sa zbavia ako špinavej bielizne,“ predpovedal Blaha.

    Matovič vybabre aj s Lipšicom

    Poslanec Blaha upozorňuje, že v Matovičovom prípade by sa to nestalo prvýkrát. „Matovič už takto vybabral s Palkom, Mikloškom, Kordom a partiou okolo nich, potom s Procházkom a jeho bez-bločkom, teraz vybabre s Lipšicom,“ myslí si Blaha. Ale dobre im tak, dodáva, aspoň sa im zrátajú všetky ich klamstvá. Ako príklad uvádza dokument, ktorý na Facebooku zdieľala aj strana Smer-SD s jediným posolstvom – „Poslanci za SMER-SD v Európskom parlamente kvóty nepodporili. D. Lipšic nechutne klame!“ píšu smeráci. Daniel Lipšic tvrdil, že smerácki europoslanci hlasovali za pridelenie kvót, hoci konsenzus znie inak. Na to sa však doňho obuli viacerí, ktorí tvrdia, že poslanci kvóty nepodporili a Lipšic tak jednoducho klame.


     

    - Reklama -