Zbierka na pomoc rodine zavraždenej Martiny Kušnírovej

0
Spomienka na zavraždených Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Foto: TASR
Starosta Gregoroviec Slavomír Verčimák, ktorý je, mimochodom, bývalý príslušník Štábu požiadaviek a dlhodobého plánovania Generálneho štábu ozbrojených síl SR, sa rozhodol pre vypísanie finančnej zbierky, aby pomohol rodine Martiny Kušnírovej nielen s pokrytím nákladov na poslednú rozlúčku s jedinou dcérou. 
 
„Asi najlepším vyjadrením súdržnosti a solidarity pre pozostalú rodinu našej spoluobčianky Martiny Kušnírovej je konkrétna pomoc. Z tohto dôvodu vyhlasujem finančnú zbierku pre rodinu Kušnírovú  nielen na pokrytie rôznych výdavkov spojených s touto tragickou udalosťou,“ napísal starosta v ozname na oficiálnej stránke obce Gregorovce. 
 
Prípadné finančné dary môžu ľudia vhadzovať priamo do schránky v jednej z predajní v Gregorovciach alebo zasielať na bankový účet SK 75 5600 0000 0004 2189 4030. 
 
Vyhlásenie zbierky prichádza v čase, keď polícia stále vyšetruje okolnosti dvojnásobnej vraždy Martiny Kušnírovej a jej snúbenca, investigatívneho novinára Jána Kuciaka. Jeho posledný článok bol o prepojení talianskej mafie na vysoké politické kruhy na Slovensku, ale objavujú sa aj scenáre, podľa ktorých nemusela byť motívom vraždy práca na tejto téme. 
 
 
- Reklama -