Najlepším headlinerom festivalového leta sú vaše Giga zážitky. Zdieľajte ich aj z festivalov The Legits Blast a Grape

0
Ilustračná fotografia (Autor: Orange)

Giga zážitky tento rok Orange servíruje na festivaloch počas celého leta. Po ďalšej rekordnej Pohode sa so svojimi službami i zábavnými aktivitami presúva posledný júlový víkend už tradične na banskobystrický The Legits Blast a po ňom prenesie festivalovú atmosféru do celého „internetového“ sveta aj z festivalu Grape, ktorý prebehne 10. – 11. augusta na piešťanskom letisku. „Hudobné festivaly sú miestom, kde vzniká neopakovateľná atmosféra. Našou prítomnosťou na festivaloch chceme vytvoriť návštevníkom priestor na zdieľanie všetkého, čo za to stojí, čím na festivale žijú, o čo sa chcú podeliť so zvyškom sveta,“ povedala Natália Kunická, Brand Activation Manager Orangeu.

Giga zážitky z festivalu Grape naprieč celým svetom

Na festivaloch to nie je len o hudbe, ale aj o zážitkoch a spomienkach, ktoré si návštevníci odnesú domov a do svojich profilov na sociálnych sieťach. Zdieľať ich s celým internetovým svetom bude jednoduché, vďaka spoľahlivému pokrytiu 4G sieťou či free Wi-Fi zónam, ktoré budú rozmiestnené na viacerých miestach areálu piešťanského letiska. Orange aj na festivale Grape ponúkne špeciálny festivalový benefit 1 GB mobilných dát zadarmo. Ten je určený pre návštevníkov, ktorí sú zákazníkmi Orangeu a ich služby sú vhodné pre využitie tohto benefitu. Nárok na benefit získajú po prekročení vstupných brán festivalu prostredníctvom SMS notifikácie, ktorá ich navedie, ako si ho jednoducho aktivovať.

Mobilný „gigabajt“ nebude na festivale jediná giga vec. Návštevníkov čakajú zábavné Giga aktivity, ktoré majú za cieľ vygenerovať ešte viac zážitkov. Ich zdieľaním na Instagrame a označením #GigaZazitky môžu súťažiť o Giga výhry – vstupenky na festival Grape 2019 a nový telefón Huawei P20.

Aby telefóny stíhali, Orange nabíjačkárne budú k dispozícii už štandardne – nonstop – v Orange zóne aj v stanovom mestečku. Okrem klasického dobíjania telefónov budú v Orange zóne k dispozícii aj elektrické zásuvky pre samo-nabíjanie a externé powerbanky, takže náruživí „zdieľači“ budú môcť dobíjať šťavu svojmu telefónu kdekoľvek v areáli festivalu. Festivalová aplikácia Grape powered by Orangezariadi, aby návštevníci mali všetky festivalové informácie hneď a aby boli vždy pri správnom stagei a vždy načas.

Orange zóna poskytne návštevníkom zábavu, osvieženie, úkryt pred slnkom či poradenstvo od Orange expertov vo využívaní svojho telefónu na maximum. Okrem toho v nej návštevníci nájdu ďalšie dve užitočné služby – núdzový telefón – ten je bezplatne určený na núdzové volania pre návštevníkov, ktorí napríklad stratili mobil a potrebujú sa spojiť s priateľmi v areáli i mimo neho alebo sa im mobil práve vybil a nemajú možnosť si ho okamžite dobiť a službu „náhradné mobily“. Telefóny Nokia 3310 budú v 24-hodinovej asistovanej nabíjačkárni v Orange zóne k dispozícii pre všetkých, ktorí budú potrebovať počas festivalu zapožičať telefón. Unikátna zóna bude rovnaká, akú návštevníci zažili aj na festivale Pohoda.

Orange prináša na Grape festival aj ekologický prístup, a to v podobe svojej dlhodobej iniciatívy „Staré mobily sa vracajú“. Jej cieľom je zbieranie a ekologická likvidácia už nepotrebných mobilov. Návštevníci, ktorí prinesú na Grape starý, nepotrebný telefón, budú súťažiť o 2 vstupenky na ďalší ročník festivalu. Za každý prinesený telefón Orange navyše prispeje sumu 50 centov organizácii Ekorast.

The Legits Blast s Orangeom už po deviaty raz

Festival The Legits Blast je podujatie svetového formátu a už po deviatykrát doslova roztancuje srdce Slovenka. Návštevníci sa okrem tanečných vystúpení, workshopov, obľúbených battlov a ďalších sprievodných aktivít za účasti svetových šampiónov, renomovaných trénerov a choreografov môžu tešiť aj na tanečnú atmosféru v meste. Orange stage poskytuje priestor pre renomovaných hudobníkov z celého sveta od vzniku tohto jedinečného festivalu.

Giga zážitky aj počas celého roka

Zákazníci Orangeu môžu svoje Giga zážitky zdieľať nielen v lete, ale počas celého roka. Orange totiž posilňuje pokrytie svojou 4G sieťou na viac ako 100 akciách počas celého roka, vrátane Folklórneho festivalu Východná, Bratislavského Majálesu, TopFestu, Seneckého leta, či SIAF – leteckých dní.

Všetky informácie o festivalovom lete Orangeu, o benefitoch i aktivitách na festivaloch nájdete na stránke www.orange.sk/hudba.

 

 

- Reklama -