Na pozemkoch pre automobilku Jaguar vraj zarobia milióny eur Dzurindovi ľudia

0
Mikuláš Dzurinda, expremiér SR (Autor: SITA)

Spoločnosť Jaguar by na Slovensku mala preinvestovať približne jednu miliardu britských libier (1,4 miliardy eur). Vyrábať tu chce asi 300-tisíc vozidiel ročne. O príchode nového investora informoval po rokovaní vlády ešte začiatkom týždňa premiér Fico.

Sčurka vraj bol a je len pešiak

„Je to zrejme len blbá náhoda, ale na pozemkoch pre automobilku Jaguar zarobia milióny eur Dzurindovi ľudia,“ píše Dag Daniš. Pokračuje, že priemyselný park Nitra-Sever bol už od začiatku kšeftom SDKÚ. Zamýšľa sa nad tým, že nejde len o podnikateľa Ščurku a jeho Nitra Invest, ktorá drží pozemky. „Ščurka bol a je len pešiak. Podstatne silnejšou postavou príbehu bol expokladník SDKÚ a Dzurindova pravá ruka Palacka. Práve on bol v minulosti spájaný s pozadím Nitra Invest. A so ziskami v stovkách miliónov korún…“ tvrdí.

Najväčší zákazník Fico

Daniš tiež poukazuje na prepojenia Dzurindových ľudí s cyperskými schránkami. Svoj komentár ukončil slovami, že Nitra Invest pred rokmi ešte netušila, že „najväčší zákazník príde pred voľbami v roku 2015. A bude sa volať Fico“.

Celý komentár Daga Daniša si môžete prečítať TU
 

- Reklama -