Je Matovič blázon? Obávam sa, že v politike po dnešnom dni Igor definitívne skončil, myslí si komentátor Lovaš

0
Igor Matovič (Autor: SITA)

Líder OĽaNO Igor Matovič dnes predpoludním na svojom facebookovom profile obvinil predsedu vlády Roberta Fica, že vraj si so svojou manželkou ešte pred siedmimi rokmi založil schránkovú firmu v Belize. O dve hodiny na to zvolal tlačovku, na ktorej sa vyjadril, že on vlastne nevie povedať, že či má premiér v Belize schránkovú firmu, pretože pri písaní facebookového statusu z rána vychádzal z anonymu. Nuž, čo na to povedať?

Patrí Matovič na psychiatriu?

Karol Lovaš na portáli Aktuality.sk píše, že „politik, robiaci senzácie z anonymných udaní, by celkom určite nemal sedieť na bratislavskom hradnom vŕšku, ale o pár kilometrov ďalej. V pezinskej Pinelovej nemocnici by našiel dostatočný počet relevantných partnerov pre svoje ´adolescentné´ hry“. Vo svojom komentári pokračuje: „Obávam sa, že v politike po dnešnom dni Igor definitívne skončil. V opačnom prípade si miesto v Pezinku zaslúžia všetci, ktorí budú trnavského Igora brať aj naďalej, čo i len trochu vážne.“

Matovič je o svojej pravde skalopevne presvedčený

Šéf OĽaNO si svoj facebookový status po tlačovke trošku upravil. „Pred pár dňami som dostal do schránky dve informácie. Jedna bola list o tom, že „Pán vystupujúci ako predseda vlády“ si spoločne s manželkou v roku 2008 založili schránkovú firmu na Belize. Druhá o spôsobe, ako sa tento účet má napĺňať. Je to cca 30 rôznych dokumentov – kópií zmlúv, faktúr…, ktoré vyzerajú vcelku hodnoverne. Potrebujem pár dní, maximálne týždňov, aby som si informácie na nich uvedené pospájal, overil ich hodnovernosť,“ píše Matovič. Nepochybuje však o tom, že informácie, ktorými disponuje, sú podľa neho pravdivé na 99 percent.  

Facebookový status Igora Matoviča po tlačovke


 

- Reklama -