Pellegrini a Korčok začali boj o hlasy neúspešných kandidátov. Forró chce rokovať o podpore, Kubiš dal košom obom

0

26.3.2024 (SITA.sk) – Kandidát za prezidenta a predseda parlamentu Peter Pellegrini (Hlas-SD) sa v pondelok stretol s Jánom Kubišom, ktorý ako kandidát neprešiel do druhého kola prezidentských volieb.

Pellegrini o tom informoval na sociálnej sieti s tým, že na mnohé otázky majú rovnaký názor. Či ho Kubiš podporí alebo nepodporí v druhom kole, nenapísal.

Viac o téme: Prezidentské voľby na Slovensku 2024

S Kubišom sa stihol osobne stretnúť aj občiansky kandidát Ivan Korčok, ktorého informoval, že nedá odporúčanie svojim voličom ani pre jedného kandidáta v druhom kole.

V sídle strany Maďarská aliancia sa v pondelok s Pellegrinim stretol aj neúspešný kandidát na post prezidenta Kristián Forró.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentské voľby na Slovensku 2024 (fotografie)

Ten na sociálnej sieti okrem toho napísal, že sa „počas voľby prezidenta republiky podarilo zvýšiť povedomie maďarskej komunity na Slovensku. Úloha Maďarov v druhom kole môže byť rozhodujúca”.

S Forróm je v kontakte aj Pellegriniho protikandidát Korčok. Ten oznámil, že predseda Maďarskej aliancie prejavil ochotu rokovať o podpore.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc 1. kola prezidentských volieb na Slovensku 2024 (fotografie)

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Predseda parlamentu, Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Pellegrini a Korčok začali boj o hlasy neúspešných kandidátov. Forró chce rokovať o podpore, Kubiš dal košom obom © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -