Na kandidátke KDH pribudne Škripek aj ďalšie posily, podieľali sa na rozbehu Kresťanskej únie

0

31.5.2023 (SITA.sk) – Na kandidátku Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) do parlamentných volieb prichádzajú tri posily. Kresťanských demokratov posilní bývalý europoslanec a bývalý podpredseda Kresťanskej únie Branislav Škripek, kresťanský líder a manažér Martin Štuk a ku KDH sa pridáva aj riaditeľ občianskeho združenia Metamorfozis, hudobník a podnikateľ Richard Kráľovič. KDH o tom informovalo v tlačovej správe. Škripek i Štuk sa už v minulosti podieľali na rozbehu politického subjektu Kresťanská únia.

Budúcnosť nasledujúcich generácií

V týchto voľbách si nemôžeme dovoliť experimentovať. Zažil som slovenský parlament, keď tam KDH bolo, aj keď tam nebolo,” vraví Škripek. Považuje za kľúčové, aby sa KDH vrátilo do Národnej rady SR a prinieslo rozvahu, pokoj a stabilitu. Podľa Štuka sa rozhoduje o budúcnosti nasledujúcich generácií a KDH v tom podľa jeho názoru môže zohrať podstatnú úlohu.

KDH stavia na osvedčených hodnotách

Naše deti a mladá generácia kresťanov, ktorá o chvíľu dorastie, sa bude pýtať, kto ju môže zastupovať alebo reprezentovať,” povedal. Kráľovič zas zdôraznil, že KDH stavia na osvedčených hodnotách i na regionálnych štruktúrach po celom Slovensku. „KDH tak dokáže presadiť zásadné riešenia a vnímať ľudí z celého Slovenska a vo všetkých regiónoch,” myslí si Kráľovič.

Konzervatívny a kresťansko-demokratický volič na Slovensku si zaslúži mať jasnú a čitateľnú stranu, ktorá ho bude sebavedomo a s čo najsilnejším zastúpením reprezentovať v parlamente. Teším sa, že trojica významných posíl, ktorá dokáže na tomto poli zohrať dôležitú úlohu, sa pridáva k tímu KDH,“ vyjadril sa k ich príchodu predseda KDH Milan Majerský.

KDH v poslednom čase ohlásilo príchod viacerých konzervatívnych osobností, medzi nimi napríklad Františka Mikloška, či bývalého ministra školstva Jána Horeckého.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023, Vstup do strany
Zdroj: SITA.sk – Na kandidátke KDH pribudne Škripek aj ďalšie posily, podieľali sa na rozbehu Kresťanskej únie © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -