Polícia obvinila 32-ročnú dílerku v akcii Korbáčik, pervitín predávala aj v stánku so syrovými výrobkami (video)

0

13.5.2023 (SITA.sk) – Považskobystrický policajný vyšetrovateľ obvinil 32-ročnú ženu za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. O podrobnostiach prípadu informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Ženu zadržali pri protidrogovej akcii s krycím názvom Korbáčik, pervitín totiž predávala aj v stánku so syrovými výrobkami, ktorý donedávna prevádzkovala pred jedným z obchodných domov v Považskej Bystrici.

Policajti pri domovej prehliadke zaistili plastové vrecko s obsahom svetlohnedej kryštalickej látky. Expertíznym skúmaním bola v tejto látke zistená prítomnosť metamfetamínu, pričom zo zaisteného množstva by bolo možné pripraviť minimálne 63 dávok drogy,” uviedla polícia.

Doplnila, že obvinená žena pervitín distribuovala minimálne od júla minulého roka. „V prípade dokázania viny hrozí obvinenej trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,” dodala polícia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Drogoví díleri, Krimi, trenčianska polícia, Zadržanie
Zdroj: SITA.sk – Polícia obvinila 32-ročnú dílerku v akcii Korbáčik, pervitín predávala aj v stánku so syrovými výrobkami (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -