Sneh komplikuje dopravu v Košiciach aj v celom kraji, pri Čerhove je odstavených 30 kamiónov a MHD niekde nezastavuje

1

8.4.2023 (SITA.sk) – Sneh od rána komplikuje dopravu v Košickom kraji, niektoré úseky ciest sú neprejazdné. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, na Štóskom kopci nad obcou Smolník v okrese Spišská Nová Ves je skrížený autobus a cesta je prejazdná iba v jednom smere.

Na ostatných úsekoch v okrese je kašovitá vrstva snehu, všetka technika je v teréne. Na úseku Veľaty – Čerhov v okrese Trebišov je situácia veľmi komplikovaná. Nachádza sa tam asi 30 kamiónov a úsek je nateraz neprejazdný. Polícia a cestári sú už na mieste. Jahodná v okrese Košice je úplne uzatvorená. Ostatné úseky sú síce prejazdné, avšak na cestách sa nachádza kašovitá vrstva snehu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Sneh od rána komplikuje dopravu aj v Košiciach. Dopravný podnik mesta Košice oznámil na sociálnej sieti, že z dôvodu poveternostných podmienok aktuálne nebude obsluhovať zastávky Heringeš, Zelená stráň – obchodné centrá, Zelená stráň, Janigova, Zoologická záhrada, Kavečany – miestny úrad a Kavečany – cintorín. DPMK predpokladá trvanie obmedzení do 13:00.

Viac k témam: Cestári, MHD Košice, Sneženie
Zdroj: SITA.sk – Sneh komplikuje dopravu v Košiciach aj v celom kraji, pri Čerhove je odstavených 30 kamiónov a MHD niekde nezastavuje © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

Comments are closed.