Auto zachytilo v Spišskom Podhradí chodkyňu prechádzajúcu cez cestu, v nemocnici zraneniam podľahla

1

4.11.2022 Osemdesiatšesťročná chodkyňa prišla v stredu 2. novembra popoludní o život po tom, ako ju v Spišskom Podhradí (okr. Levoča) zrazilo auto. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade už v prípade začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Informovala o tom vo štvrtok prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Podľa jej slov sa nehoda stala na ulici Levočská cesta, pred jedným z rodinných domov. Päťdesiatšesťročný vodič osobným vozidlom zachytil chodkyňu prechádzajúcu cez cestu. V dôsledku nárazu pri nehode utrpela viaceré zranenia, ktorým v nemocnici podľahla.

Viac k témam: Tragická nehoda, Zrážka auta s chodcom
Zdroj: Webnoviny.sk – Auto zachytilo v Spišskom Podhradí chodkyňu prechádzajúcu cez cestu, v nemocnici zraneniam podľahla © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. pandemia nepozornych vodicov sa siri po Slovensku…ako je to mozne?…soferujem od roku 1977 a hoci nikto ma to neucil vzdy ked som zbadal pri ceste stareho cloveka spozornek som a sledoval som co urobi…toto bolo take nepisane ludske pravidlo a fungovalo to v mojom zivote ani jedna nehoda…

Comments are closed.