Opitý muž vytiahol zbraň v dave ľudí, zasiahnuť museli seredskí policajti (video)

1

25.10.2022 Hliadka Mestskej polície v Seredi spacifikovala na kultúrnom podujatí muža, ktorý v dave ľudí manipuloval so zbraňou. Mestskí policajti privolali kolegov z Policajného zboru, tí muža predviedli na policajnú stanicu a zbraň mu zaistili. V dychu mu namerali 2,33 promile alkoholu.

Ako informovala trnavská polícia na sociálnej sieti, podľa prvotnej obhliadky zbrane ide o plynovú pištoľ bez nábojov. Aj v tomto prípade však zákon hovorí, že osoba je povinná nosiť zbraň skryte a v triezvom stave.

Policajti zadokumentovali incident ako priestupok na úseku zbraní a streliva. V správnom konaní hrozí osobe za porušenie zákona pokuta až do výšky až 1 600 eur. Zaistenú zbraň zaslali policajti na expertízne skúmanie, bude odborne preskúmaná a porovnaná v policajnej databáze zaistených zbraní.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Opitý muž, plynová zbraň
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý muž vytiahol zbraň v dave ľudí, zasiahnuť museli seredskí policajti (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. chceli sme Ameriku tak ju tu uz mame a moja predpoved bude tej Ameriky aj u nas stale viac a viac ked zacnu ludom pribudat problemy, ktore si mnohi z nas ani nevedia predstavit potom nastupi alkohol drogy a agresivita…

Comments are closed.