Matovičove výroky sú podľa Šeligu problematické. Minister prekrýva všetko dobré, čo vláda urobila, tvrdí

0

5.10.2022 Poslanec Juraj Šeliga (Za ľudí) poprel spoluprácu vládnej koalície s poslancom Tomášom Tarabom a ďalšími poslancami združenými v mimoparlamentnej strane Život – národná strana.

Koaličný poslanec to povedal po hlasovaní o odvolávaní ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). Priznal, že sa na to pýtal aj premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO).

Šeligovi je ľúto, že sa ukázalo, že strana Sloboda a Solidarita (SaS) je za predčasné voľby. Celé to podľa neho bolo len barličkou na definitívne povalenie vlády.

Dodal, že strana SaS sa očividne nikdy nechcela vrátiť do vlády. Pripustil však, že Matovičove výroky sú problematické, no nechce, aby sa Matovičom prekrylo všetko dobré, čo robí súčasná vláda. Zákony chcú podľa Šeligu presadzovať rokovaním, a to aj so stranou SaS.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Odvolávanie Igora Matoviča (fotografie)

Viac k témam: Mimoriadna schôdza parlamentu, Minister financií SR, Odvolávanie Matoviča, Predčasné voľby, Rokovanie NR SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Matovičove výroky sú podľa Šeligu problematické. Minister prekrýva všetko dobré, čo vláda urobila, tvrdí © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -