Leteckí záchranári zasahovali pri nehode motorky v lokalite Zakvášov, prevážali zranenú spolujazdkyňu

2

19.9.2022 Záchranársky vrtuľník z Trenčína letel v sobotu večer k dopravnej nehode motocykla v lokalite Zakvášov (okres Považská Bystrica). Informovala o tom hovorkyňa AIR – Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková.

Posádka leteckých záchranárov si po prílete v blízkosti miesta nešťastia prevzala do svojej starostlivosti 24-ročnú spolujazdkyňu, ktorá po páde z motocykla utrpela vážne poranenie hlavy a úraz hornej končatiny.

Lekárka jej poskytla neodkladné zdravotné ošetrenie, podala potrebnú medikamentóznu liečbu a po preložení na palubu vrtuľníka bola pacientka v stabilizovanom stave, no s vážnym poranením, transportovaná do nemocnice v Žiline,“ uviedla Hopjaková.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Prvá pomoc, Úraz, Záchranársky vrtuľník
Zdroj: Webnoviny.sk – Leteckí záchranári zasahovali pri nehode motorky v lokalite Zakvášov, prevážali zranenú spolujazdkyňu © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. vsimnite si tia cisla, podobne su ako vajce vajcu, ziadnycg 7ooo alebo 8oo stale medzi 32oo az 35oo…ide o ukrajinskych turistov a nie o vojnovych utecencov som dost stary cez 7 krizikov na krku aby som vedel ako vyzeraju skutocní vojnoví utecenci, tito nie su nimi ani nahodou..

Comments are closed.