Primátorka Lučenca Pivková bude znovu kandidovať, chce pokračovať vo svojej práci (video)

0

19.8.2022 V októbrových komunálnych voľbách sa chce opätovne uchádzať o dôveru obyvateľov súčasná primátorka mesta Alexandra Pivková, ktorá je aj poslankyňou Národnej rady SR za stranu Za ľudí.

Svoje rozhodnutie zverejnila na sociálnej sieti s tým, že chce vo svojej práci pokračovať. Pivková je primátorkou mesta od roku 2011.

Najväčšie úspechy pre región

„Aj napriek neľahkému obdobiu sa nám vďaka spoločnému úsiliu podarilo v meste dotiahnuť do úspešného konca mnoho projektov,“ hodnotí primátorka náročné obdobie spôsobené celosvetovou pandémiou, vojnou u našich východných susedov a momentálne zúriacou energetickou krízou.

Podľa Pivkovej je najväčším úspechom pre región dostavba rýchlostnej cesty R2, ale aj zrekonštruované dominanty mesta a desiatky ciest v rámci mestskej dopravnej infraštruktúry.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Pripravených je mnoho projektov

„Máme pripravených množstvo projektov, ktoré posunú Lučenec znovu bližšie k moderným mestám. Naďalej chceme okrem iných rekonštruovať mestskú dopravnú infraštruktúru, dobudovať roky chýbajúce zázemie pre relax, zveľaďovať mestské podniky, pokračovať vo výstavbe bytov pre mladé rodiny, rozšíriť existujúce sociálne služby a vybudovať nové bývanie pre seniorov,“ popisuje primátorka ďalšie výzvy a projekty, ktoré by chcela so svojím tímom realizovať v ďalšom období.

Predseda Národnej rady SR Boris Kollár vyhlásil 8. júna voľby do orgánov samosprávy obcí a do orgánov samosprávnych krajov a určil deň konania volieb na sobotu 29. októbra.

Viac k témam: Kandidát na primátora, Komunálne voľby
Zdroj: Webnoviny.sk – Primátorka Lučenca Pivková bude znovu kandidovať, chce pokračovať vo svojej práci (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -