Opitý taxikár spôsobil v Poprade hromadnú nehodu a zničil niekoľko áut, v nemocnici podľahol zraneniam

0

15.8.2022 Päťdesiatštyriročný Popradčan viedol v čase voľna vozidlo taxi služby a pri výjazde z kruhového objazdu prešiel do protismeru, kde následne narazil do prvého auta a dopravnej značky.

Pokračoval v jazde niekoľko metrov, opäť prešiel do protismeru a narazil do druhého auta. To následne odrazilo do zaparkovaného auta, ktoré potom narazilo do ďalšieho zaparkovaného auta. Informovala o tom polícia prešovského kraja.

Policajti podrobili vodičov dychovým skúškam na alkohol. U vodiča vozidla taxi bol výsledok pozitívny s nameranou hodnotou 0,90 mg/l. Ostatní vodiči mali dychovú skúšku negatívnu.

Vodič taxislužby bol prevezený na ošetrenie do nemocnice, kde mu zistili ďalšie zranenie, a preto bol hospitalizovaný. V noci utrpeným zraneniam podľahol. Pri nehode sa ďalšie dve osoby zranili ľahko. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Opitý vodič, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý taxikár spôsobil v Poprade hromadnú nehodu a zničil niekoľko áut, v nemocnici podľahol zraneniam © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -