Efektívne pranie s ohľadom na našu planétu

0

4.8.2022 Spoločnosť Henkel, ktorá sa neustále snaží hľadať udržateľné riešenia a prinášať svojim zákazníkom inovatívne produkty, prichádza na trh s ekologickejším zložením obľúbeného pracieho prostriedku Persil. Po novom pracie gély, disky a kapsuly značky Persil s vynovenou receptúrou s 92 % biologicky odbúrateľnými zložkami* vyperú vaše oblečenie nielen extra účinne, ale navyše aj s novým udržateľným štandardom. Táto novinka v zložení znamená ďalší krok k dlhodobej stratégii vytvárať väčšiu hodnotu a zároveň znižovať environmentálnu stopu, ktorú si spoločnosť Henkel ako líder v zodpovednom podnikaní vytýčila do roku 2030. Spoľahnite sa na Persil, ktorý vám zabezpečí dokonalé výsledky prania s ohľadom na naše životné prostredie.

Pre čistejšiu planétu

Mnohé značky pracích prostriedkov uvádzajú na etiketách svojich produktov informácie, na koľko percent je ich zloženie biologicky odbúrateľné. Ale čo vlastne pojem “biologicky odbúrateľný” znamená? Jednoducho povedané, za biologicky odbúrateľné zložky sa považujú všetky materiály, ktoré sa rozkladajú v dôsledku zásahu živých mikroorganizmov existujúcich v prírode. Prostredníctvom nich sa začne rozkladný proces, pri ktorom sa pôvodný produkt premení na prvky, ktoré sa postupne vstrebú do častíc pôdy. A tak teda neprodukujete odpad a prispievate k starostlivosti o životné prostredie.

Všetky produkty Persil Active Gel, Persil Discs 4v1 a Persil Power Caps vo vynovenej receptúre obsahujú 92 % biologicky odbúrateľných zložiek* a sú v 100 % recyklovateľnom obale. Vaše pranie sa tak stáva ešte šetrnejším k prírode ako kedykoľvek predtým.

*Vzťahuje sa na organické zložky Podľa OECD 301/302

Siahnite po vylepšených produktoch Persil, nájdete si v nich svoje, aj keď uprednostňujete klasiku, aj keď hľadáte moderný prístup k praniu.

Persil Discs 4v1

Persil 4v1 sú prvé štvorkomorové pracie kapsuly, ktoré v sebe ukrývajú 4 dôležité funkcie v jednom pre prvotriednu starostlivosť o oblečenie. Prvá komora je unikátna zmes enzýmov, ktorá si poradí aj s tými najodolnejšími škvrnami a nečistotami. V druhej sú obsiahnuté účinné polyméry a tie dokážu rozjasniť oblečenie až o 50 %. Tretia komora je zodpovedná za dlhotrvajúcu sviežosť a posledná – štvrtá komora – sa stará o štruktúru vlákien a zachováva pôvodný stav oblečenia. Veľkou výhodou kapsúl je jednoduchá aplikácia, keďže už nemusíte študovať správne dávkovanie množstva pracích prostriedkov. Navyše Persil Discs sú uskladnené v praktickom balení s detskou poistkou.

Persil Active Gel

Tekutý prací prostriedok Persil Active gel s integrovanou Deep Clean Plus technológiou obsahuje unikátnu kombináciu aktívnych látok, ktoré bojujú aj proti tým najodolnejším škvrnám až hlboko do vnútra vlákien. Aj napriek dokonale čistiacej sile je prací gél k vláknam bielizne šetrný. Jeho veľkou prednosťou je účinné odstraňovanie nečistôt pri nízkej teplote, už od 20 °C. Vašu bielizeň zanecháva žiarivo čistú a sviežu a navyše s Active Fresh efektom prináša pocit čerstvo vypratého oblečenia po dlhú dobu.

K dispozícii je aj variant Persil Sensitive Gel pre ľudí s citlivejšou pokožkou, ktorý v sebe spája rovnaký dobrý prací výkon, ale na druhej strane je šetrný k citlivej pokožke. Je dermatologicky testovaný, hypoalergénny a príjemná vôňa je obohatená o prírodné Aloe Vera.

Informačný servis

Viac k témam: Persil, PR, Pranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Efektívne pranie s ohľadom na našu planétu © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -