Auto pri Zvolene vletelo do hasičov na bicykloch, dvaja zahynuli (foto)

1

20.7.2022
aktualizované 19. júla 10:06

Hasiči zasahovali pri tragickej udalosti, ktorá sa stala v katastri obce Sása v okrese Zvolen.

Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), pri nehode sa zrazilo osobné vozidlo so štyrmi cyklistami – príslušníkmi HaZZ, ktorí sa boli v čase osobného voľna previezť na bicykloch.

„Následkom nehody utrpel jeden z príslušníkov zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší utrpel ťažké zranenia, ktorým aj napriek enormnej snahe zasahujúcich záchranárov na mieste podľahol,” uviedla Križanová s tým, že ďalší dvaja hasiči sú bez zranení.

Podľa doterajších zistení polície z miesta nehody sa 53-ročný vodič pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke. Po prejdení pravotočivej zákruty čelne narazil do dvoch oproti idúcich cyklistov. Obaja muži, vo veku 35 a 36 rokov žiaľ zraneniam na mieste podľahli.

Hasičský a záchranný zbor aj polícia vyjadruje rodinám, pozostalým a kolegom úprimnú sústrasť.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Tragické úmrtie hasičov pri Zvolene (fotografie)

Viac k témam: Hasiči
Zdroj: Webnoviny.sk – Auto pri Zvolene vletelo do hasičov na bicykloch, dvaja zahynuli (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. vakciny proti zevraj Covidu ucinkuju, dalsi vodic z nevysvetlitelnych pricin v protismere zanechavajuci po sebe mrtvych…

Comments are closed.