Ruské vojenské operácie na Ukrajine podľa Britov podporuje námorníctvo, ktoré odpaľuje strely s plochou dráhou letu

3

11.4.2022 Ruské námorné sily odpaľujú na Ukrajinu strely s plochou dráhou letu, aby podporili vojenské operácie v regióne Donbas a v okolí miest Mariupoľ a Mykolajiv.

Na sobotňajšom brífingu to uviedlo britské ministerstvo obrany, podľa ktorého sa tiež očakáva zvýšenie aktivity ruských vzdušných síl na juhu a východe Ukrajiny.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Tieto kroky podľa rezortu prichádzajú v čase, keď pokusy o zriadenie pozemného koridoru medzi anektovaným polostrovom Krym a Ruskom kontrolovanými časťami Donbasu „naďalej marí ukrajinský vzdor“.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Britskí predstavitelia tiež tvrdia, že Rusko pokračuje v útokoch na nebojujúcich ľudí, ako sú tí, ktorých v piatok zabil raketový útok na železničnú stanicu v Kramatorsku.

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk – Ruské vojenské operácie na Ukrajine podľa Britov podporuje námorníctvo, ktoré odpaľuje strely s plochou dráhou letu © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

3 KOMENTÁRE

  1. A ešte jeden krát. Francúzsky politológ označil zodpovednú za útok na Kramatorsk ukrajinskú armádu 09.04.2022 11:03 Je tu aj fotka časti rakety, čo dopadla na Kramatorsk. Ozaj vyzerá ako časť čo má raketa Točka, čo poviete? Nie je to žiadna časť ktorú by mohla mať riadená strela s plochou dráhou letu.

  2. To nebola strela o ktorej tu píšete. Bola to strela Točka, podľa toho čo bolo aspoň zverejnené na nete. Tam ukázali časť tejto rakety!!! Myslím, že Točka nie je raketou s plochou dráhou letu.

  3. doporucujem anglanom aby krotili svoje hormony a nestrkali do vsetkeho svoj anglosasky nos ak nechcu aby jedneho dna vyzeral Londyn tak ako je foto v tomto clanku…nefandim ani jednym ani druhym a tento moj postreh je iba malym upozornenim kde to vsetko moze skoncit…

Comments are closed.