Blaha obvinil ministra Naďa z bohapustého klamstva a jeho žalobu vníma ako pubertálny úlet

1

23.3.2022 Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) podľa poslanca Ľuboša Blahu (Smer-SD) zjavne nezvláda politickú kritiku a iba potvrdzuje, že na výkon funkcie ministra osobnostne ani inteligenčne nedorástol. Jeho žalobu vníma ako pubertálny úlet, na ktorom sa moji právnici výborne zabávajú.

Podľa Blahu minister Naď „bohapusto klame”, že ho obviňuje z vlastizrady bez akýchkoľvek dôvodov a argumentov Blaha tiež opätovne skonštatoval, že obranná dohoda so Spojenými štátmi americkými bola jednostranne výhodná pre USA, narúša princíp národnej suverenity a nechráni Slovensko pred umiestnením jadrových zbraní.

„Opakovane upozorňujeme, že vyzbrojovanie Ukrajiny môže Slovensko zatiahnuť do vojny s Ruskom a urobiť z nás terč. Opakovane upozorňujem, že takéto činy sú zradou národných záujmov Slovenskej republiky,“ pokračoval s tým, že Naď zrádza národné záujmy Slovenskej republiky a koná v súlade so záujmami cudzej mocnosti.

Blahovo stanovisko poskytol hovorca strany Smer-SD Ján Mažgút.

Viac k témam: Minister obrany SR, obranná dohoda USA a Slovenska, Podpredseda strany Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Blaha obvinil ministra Naďa z bohapustého klamstva a jeho žalobu vníma ako pubertálny úlet © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. Tak toto sa teraz ozaj podarilo. Konečne sa to dostane pred súd!!! Súd sa nakoniec bude musieť zaoberať predmetnou zmluvou!!! Lebo tá sa môže predložiť ako dôkazný materiál!!! Tomu sa povie gól do vlastnej bránky. Ten N_aď je naozaj riadne pako, ha, ha, ha … To som na to zvedavý ako vyhodnotia celkovo zmluvu ktorú podpísala táto liberálno-fašistická vláda z darebáckym štátom USA!!! Advokáti poslanca Bla_ha by teraz mali súdu predložiť ako dôkazný materiál na podporu tvrdení poslanca Bla_ha predmetnú zmluvu. Lebo na základe tejto zmluvy poslanec Bla_ha nazval Na_ďa vlastizradcom. Tak, že na dokazovanie je potrebné podrobiť predmetnú zmluvu komplexnej analýze!!! Mysleniu zdar!!!

Comments are closed.