Rusko odmietlo verdikt Medzinárodného súdneho dvora. Vojenskú operáciu na Ukrajine nezrušíme, odkázal Kremeľ

1

18.3.2022 Moskva odmieta rozhodnutie Medzinárodného súdneho dvora (ICJ), ktorý v stredu nariadil Rusku zastaviť jeho vojenské operácie na Ukrajine.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Vo štvrtok to vyhlásil hovorca Kremľa Dmitrij Peskov. Podľa neho musia so zavedením rozhodnutia súhlasiť obe strany a zo strany Ruska „tu nie je žiaden súhlas“.

Peskov tiež počas svojho pravidelného konferenčného hovoru s novinármi povedal, že rokovania medzi Ruskom a Ukrajinou budú v istej forme pokračovať aj vo štvrtok.

„Neviem, či už sú alebo nie, ale malo by to byť dnes, v jednom smere alebo druhom,“ skonštatoval. Tiež trval na tom, že ruská delegácia je pripravená pracovať nonstop. „Bohužiaľ, nevidíme rovnaký zápal na ukrajinskej strane,“ dodal.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Viac k témam: Rozhodnutie, rusko-ukrajinský konflikt, Vojenská operácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Rusko odmietlo verdikt Medzinárodného súdneho dvora. Vojenskú operáciu na Ukrajine nezrušíme, odkázal Kremeľ © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. MSD nie je dôveryhodná!!! Nepotrestala agresie ktoré páchali USA a nimi riadená zločinecká teroristická organizácia NATO!!! Najskôr by museli poriešiť vojnových zločincov Clintona, Busha ml. Blaira, Obamu, Trumpa, Sarkozyho!!! Na ich paprčkách je krv nevinných obetí!!! Toto sú fakty!!!

Comments are closed.