Ľudí v Černihive čakajúcich na chlieb zasiahla raketa, útok si vyžiadal najmenej 10 obetí (video)

2

17.3.2022 Delostrelecký granát alebo raketa ráno zasiahla skupinu ľudí čakajúcich na chlieb v meste Černihiv na severe Ukrajiny. Informuje o tom na svojej webstránke televízia CNN, ktorá lokalizovala video zachytávajúce incident a odvoláva sa aj na miestneho novinára.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Podľa neho zomrelo najmenej 10 ľudí. Tento počet však CNN zatiaľ nedokázala nezávisle overiť. Černihiv je obkľúčený ruskými silami a minulý týždeň opakovane čelil ostreľovaniu, ktoré zväčša zasiahlo obytné oblasti.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

In #Chernihiv, in one of the commuter towns, at about 10:00am 🇷🇺#Russian troops shot people standing in a line for bread. Suspilne’s correspondent reports that at least 9 🇺🇦#Ukrainian civilians died.#UkraineUnderAttack #Ukraine @RWPUSA #WarCrimes pic.twitter.com/oHwVHwDu5G
— Ukraine News Now (@NewUkraineNews) March 16, 2022

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk – Ľudí v Černihive čakajúcich na chlieb zasiahla raketa, útok si vyžiadal najmenej 10 obetí (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Skúste sa najskôr dohodnúť čo nám chcete povedať. V jednom spravodajstve sa dočítam, že raketa v druhom, že ich postrieľali. Začínam mať dojem, že to bude niečo, ako ZHN v Iraku!!! Aj tam ste vedome klamali celý svet.

Comments are closed.