Čo by sa dialo v prípade zabitia Zelenského? Podľa Blinkena majú Ukrajinci pripravený plán

1

8.3.2022 Ukrajinci majú pripravený plán pre “kontinuitu vlády” v prípade, že by zabili prezidenta Volodymyra Zelenského.

V rozhovore pre reláciu Face the Nation televízie CBS to v nedeľu povedal americký minister zahraničných vecí Antony Blinken, informuje spravodajský portál CNN.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

„Ukrajinci majú pripravené plány, o ktorých nebudem hovoriť ani uvádzať podrobnosti, na zabezpečenie kontinuity vlády, a tým by som skončil,“ vyjadril sa Blinken, ktorý zároveň pochválil Zelenského vedenie počas krízy.

„Líderstvo, ktoré ukázal prezident Zelenskyj, ktoré ukázala celá vláda, je pozoruhodné, sú stelesnením týchto neuveriteľne odvážnych ukrajinských ľudí,“ skonštatoval Blinken.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt, vojenská invázia
Zdroj: Webnoviny.sk – Čo by sa dialo v prípade zabitia Zelenského? Podľa Blinkena majú Ukrajinci pripravený plán © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. Keď sa objavujú takéto špekulácie tak to má asi ten chumaj už spočítané. Sami si ho dajú dole a budú to hádzať Boh ho vie na koho? Že by na Rusko? Niečo mi to pripomína. Takto končia tí čo uverili darebáckemu štátu USA a nechali sa zmanipulovať. Len dva príklady pre ilustráciu, Usáma bin Ládin a Saddám Husajn. Oboch na začiatku podporoval darebácky štát USA a nakoniec ich aj sám zlikvidoval!!! Toto by malo byť memento pre všetkých čo sa chcú paktovať z darebáckym štátom USA!!! Mysleniu zdar!!!

Comments are closed.