Robert Fico vyzval prezidentku a premiéra, aby prestali robiť hovorcov veľvyslanectvu USA

1

7.3.2022 Predseda strany Smer – sociálna demokracia Robert Fico vyzval prezidentku Zuzanu Čaputová a predsedu vlády Eduarda Hegera (OĽaNO), aby si uvedomili, že nie sú hovorcami amerického veľvyslanectva v Bratislave.

Uviedol to vo svojom profile na sociálnej sieti s tým, že hlava štátu a premiér vo svojich príhovoroch len opakujú slova americkej administratívy a nemajú vlastný názor. Podľa Fica potvrdzujú svoju nekompetentnosť a „obsahovú prázdnotu“.

V prvom rade zodpovedáte za Slovensko a jeho občanov. O nich sa musíte starať a ponúkať im riešenia. Ako zareagujete na brutálne zdražovanie, ktoré sa ešte znásobí, ak naplníte americký sen a prestanete dovážať plyn a ropu z Ruskej federácie? Čo chcete robiť s rozkladom demokracie a právneho štátu na Slovensku, ku ktorému prispievate schvaľovaním cenzúry a likvidácie opozície cez trestné právo? Už pre Vás skončil Covid? Aká bude Vaša odpoveď čoraz nervóznejším zdravotníkom,“ pýtal sa Fico. Ako dodal, Zuzana Čaputová a Eduard Heger využívajú vojnu na Ukrajine, ktorú „podporujú smrtiacou muníciou“, aby skryli svoju nekompetentnosť.

Agentúra SITA požiada o stanovisko kanceláriu prezidentky SR a predsedu vlády SR.

Viac k témam: Veľvyslanectvo USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Robert Fico vyzval prezidentku a premiéra, aby prestali robiť hovorcov veľvyslanectvu USA © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. To, že Slovensko robí to čo robí nás môže ešte niekedy v budúcnosti strašne bolieť. Už aj tak sú na Slovensku obrovské problémy a to v mnohých smeroch. Hlavne, že táto liberálno-fašistická vláda vykrikoval, že prevzali prázdnu špajzu. Zato mala na to aby vrátila mimoriadny odvod bankám. Mala na nákup špajdiel do nosa a tak isto na neúčinné vakcíny a k tomu ešte aj poriadne predražené!!! Okradli doslova poctivo pracujúcich ľudí ktorí sa živia poctivou prácou na MM, ktorú skrátili a neponechali ju na mzdovom automate, ktorý zaviedol ešte Smer SD!!! Dôchodcom tak isto nevyplatili to, čo im odklepla predchádzajúca vláda!!! Ale na utečencov a zbrane, na to im vystáva!!!

Comments are closed.