V Rusku zatýkajú aj malé deti, pred ukrajinské veľvyslanectvo prišli s kvetmi a nápismi „Nie vojne“ (video+foto)

1

3.3.2022 Polícia v Moskve zatkla žiakov základných škôl za to, že pred ukrajinským veľvyslanectvom kládli kvety a držali nápisy so slovami „Nie vojne“.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Referuje o tom spravodajský web BBC s odvolaním sa na správy ruských novín Novaja Gazeta, ktoré v minulosti získali Nobelovu cenu. Periodikum neskôr uviedlo, že deti boli medzičasom prepustené.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Novaja Gazeta zverejnila fotografie detí v spoločnosti príslušníkov polície, v policajnom vozidle či za kovovými mrežami. Podľa BBC zatknutie detí dokazuje, že „Kremeľ prijíma čoraz drakonickejšie opatrenia, aby udržal pod kontrolou svoj vlastný príbeh o vojne“ na Ukrajine.

Pictures of their own children in #Russia, being arrested just because they held signs and put flowers on the steps of the Ukrainian embassy building in #Moscow. pic.twitter.com/ujQ56K5RN3— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) March 2, 2022

Viac k témam: Deti, Protesty, rusko-ukrajinský konflikt, vojenská invázia, Zatknutie
Zdroj: Webnoviny.sk – V Rusku zatýkajú aj malé deti, pred ukrajinské veľvyslanectvo prišli s kvetmi a nápismi „Nie vojne“ (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -

1 komentár

  1. To som sa zase raz dobre pobavil. Tak tomuto sa povie riadna sr. Ačka!!! Nič lepšie tam nemáte? Tak pre toto ste potrebovali povypínať nezávisle spravodajské kanály. Myslíte si, že teraz budete môcť kŕmiť občanov Slovenska vašimi bludmi? Ha, ha, ha …

Comments are closed.