Opitý mladík na motorke unikal pred políciou, po manévroch skončil v cele

0

26.1.2022 V cele policajného zaistenia skončil v utorok v noci po svojej jazde na motorke 21-ročný Vranovčan. Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, motocykel viedol po sídlisku Okulka v rodnom meste bez evidenčného čísla, bez predpísaného osvetlenia a riadne upevnenej ochrannej prilby, čo si všimla policajná hliadka.

„Vodič na znamenie polície na zastavenie nereagoval, práve naopak, začal na motorke zrýchľovať a snažil sa ujsť. Z miestnej komunikácie zišiel na poľnú cestu, kde spadol z motorky a ukryl sa v lesnom poraste,“ opísala priebeh zásahu Ligdayová.

Hliadka vodiča zadržala a podrobila kontrole, pri ktorej zistila, že jazdil napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Dychová skúška na alkohol navyše dosiahla hodnotu takmer 1,5 promile. Po umiestnení do policajnej cely polícia vzniesla mladému Vranovčanovi obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac k témam: Alkohol za volantom, Väzenie
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý mladík na motorke unikal pred políciou, po manévroch skončil v cele © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -