Na juhu Slovenska sa zrazili tri autá a kamión, nehodu neprežili štyria ľudia (foto)

0

30.9.2021
aktualizované 29. septembra, 10:38

Tragická dopravná nehoda medzi obcami Neded a Dedina Mládeže na juhu Slovenska má aj štvrtú obeť. Hasiči počas záchranných a vyslobodzovacích prác našli v havarovanom vozidle, ktoré zostalo po nehode zakliesnené pod kamiónom, ďalšiu osobu bez známok života.
Zranil sa aj vodič kamióna
Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru zrazili sa tri osobné autá s kamiónom.

Po náraze sa kamión prevrátil na bok, pod ním zostalo zakliesnené jedno z osobných áut. Medzi zranenými je podľa polície aj poľský vodič kamióna.
Pravdepodobná príčina zrážky
„Vodič kamióna sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho prešiel do protismeru, kde zachytil jedno vozidlo a následne narazil do dvoch protiidúcich vozidiel,“ informovala polícia na sociálnej sieti. Okolnosti, príčina, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania polície.

K nehode došlo na pomedzí dvoch okresov. Obec Neded patrí do okresu Šaľa, obec Dedina Mládeže je súčasťou okresu Komárno.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Na juhu Slovenska sa zrazili tri autá a kamión, nehodu neprežili štyria ľudia (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -