V Bratislave došlo k zrážke niekoľkých luxusných áut, na vozidlách vznikli škody za desaťtisíce eur (foto)

0

26.9.2021 V bratislavskom Starom Meste sa vo štvrtok 23. septembra zrazili tri luxusné autá, škodu predbežne vyčíslili na 35-tisíc eur. Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, nehoda sa stala okolo 13:30 a boli pri nej poškodené tri vozidlá značiek Subaru Legacy, BMW a Land Rover.

Vodička Subaru Legacy jazdila po Úprkovej ulici smerom na Javorovú ulicu, pričom na križovatke ulíc Úprková – Javorová nedala prednosť v jazde vozidlu prichádzajúcemu sprava a vošla do križovatky.

„Tam prišlo k zrážke s vozidlom BMW, ktoré po Javorovej ulici smerom na Bohúňovú viedla ďalšia vodička. Tá pod vplyvom nárazu stratila kontrolu nad svojím vozidlom, v dôsledku čoho narazila do stojaceho vozidla Land Rover,” uviedla polícia.

Svoju jazdu vodička BMW ukončila až nárazom do plotu rodinného domu na Bohúňovej ulici. „Táto žena utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice na lekárske ošetrenie,” dodala polícia. K ďalším zraneniam osôb neprišlo, alkohol bol u účastníčok dopravnej nehody na mieste vylúčený.

Viac k témam: dopravná nehoda, luxusné autá
Zdroj: Webnoviny.sk – V Bratislave došlo k zrážke niekoľkých luxusných áut, na vozidlách vznikli škody za desaťtisíce eur (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -