Chirana T.Injecta: Boli sme poctení možnosťou prispieť k obdarovaniu pápeža Františka

0

17.9.2021 Spoločnosť Chirana T.Injecta s úctou prijala ponuku Kancelárie prezidenta Slovenskej republiky pripojiť sa k darcom, ktorých dary prezidentka Zuzana Čaputová odovzdala Svätému otcovi. Spoločnosť takto venovala sto tisíc kusov injekčných striekačiek, ktoré sa používajú vo vakcinačných programoch mnohých štátov sveta.

“Bola to pre nás veľká česť a ďakujeme nielen za túto možnosť, ale aj za pozvanie do prezidentskej záhrady a možnosť osobne si vypočuť príhovory pápeža Františka a pani prezidentky. Svet prežíva ťažké časy a očkovanie je cestou von s tejto krízy”, povedal generálny riaditeľ Chirana T.Injecta Teodor Lysák a dodal, že firma pracuje každý deň na plné obrátky a snaží sa dodávať vakcinačné komponenty všade tam, kde je to potrebné.

Chirana T.Injecta od začiatku pandémie plne podporuje očkovacie programy a snaží sa pomáhať v rôznych aktivitách. Firma zo Starej Turej bola prvá, ktorá podporila občianske združenie Skutočné obete, ktoré založili pozostalí po obetiach pandémie a v komunikácii sa aktívne snaží podporovať myšlienku očkovania proti COVID-19.

“Pandémia bohužiaľ ešte neskončila a je povinnosťou všetkých rozumných ľudí podporovať všetko, čo prispeje ku jej skorému ukončeniu. My sa to snažíme robiť každý deň”, dodal na záver Teodor Lysák.

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Chirana T.Injecta: Boli sme poctení možnosťou prispieť k obdarovaniu pápeža Františka © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -