Liga majstrov a ďalšie špičkové športové zážitky aj naďalej v Orange TV

0

1.9.2021 Liga majstrov UEFA, nemecký, španielsky či taliansky vrcholový futbal – aj to sú zápasy, ktoré budú môcť na obrazovkách zažívať zákazníci Orange TV. Do programovej ponuky televízie v Orangei pribudnú stanice Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4 – a to, samozrejme, v HD kvalite.

Zákazníci Orange TV môžu aj  v ďalších sezónach sledovať nielen prémiový športový obsah, na ktorý boli zvyknutí, ale ešte viac skvelých zápasov. Orange do svojich športových balíkov pridá bez zmeny pôvodných poplatkov stanice Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Športoví fanúšikovia tak budú môcť okrem Ligy majstrov UEFA sledovať aj ďalšie prémiové súťaže ako nemecká Bundesliga, španielska La Liga či talianska Serie A.

“Našim dlhodobým cieľom v oblasti televízie je poskytovať zákazníkom vysoko kvalitný televízny obsah, z ktorého si bude môcť vybrať každý – či už ide o milovníkov filmov, dokumentov, o obsah pre detského diváka či diváka hľadajúceho prémiový športový kontent. Aj preto sme radi, že naši zákazníci budú môcť aj v nasledujúcich rokoch naďalej sledovať tie najkvalitnejšie športové podujatia vrátane Ligy majstrov či iných národných vrcholových podujatí,” približuje Martin Hromkovič, riaditeľ B2C marketingu a značky spoločnosti Orange.
O čo budú balíky bohatšie?
V prémiovom balíku Orange Šport zákazníkom automaticky pribudne stanica Premier Sport 2. Balík Super Šport+ obohatia Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Zákazníci tak dostanú ešte bohatší obsah za rovnakú cenníkovú cenu ako doteraz. Všetky balíky sú bez viazanosti. Mesačný poplatok za balík Orange Šport je 3 eurá a za kompletný balík Super Šport+ zaplatí zákazník mesačne 6 eur.

Balík
Orange Šport
Balík
Super Šport+

Arena Sport
Arena Sport

Arena Sport 2
Arena Sport 2

Nova Sport 1
Nova Sport 1

Nova Sport 2
Nova Sport 2

Premier Sport
Premier Sport

Premier Sport 2
Golf Channel

Extreme Sport Channel

Premier Sport 2

Nova Sport 3

Nova Sport 4

Sport 1

Sport 2

Aké športové stanice sú v Orange TV dostupné?
Fanúšikovia športu s Orange TV cez kábel alebo Orange TV cez internet môžu okrem novo pridaných staníc sledovať aj Eurosport, Eurosport 2, Premier Sport, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Sport 1, Sport 2, Extreme Sports Channel, Arena Sport 1, Arena Sport 2, M4 Sport, Golf Channel, FightBox, Chuck TV či Chuck TV 4K (okrem Orange TV cez internet). Orange TV im tak prináša jednu z najbohatších nádielok športu na Slovensku.

Informačný servis

Viac k témam: Orange TV, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Liga majstrov a ďalšie špičkové športové zážitky aj naďalej v Orange TV © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -