Neďaleko vchodu do amerického Pentagonu došlo k streľbe, zomrel jeden policajt aj podozrivý

0

5.8.2021
aktualizované 3. augusta 20:51

Policajt, ktorého v utorok pobodali pri Pentagone, zomrel. Podozrivého po útoku postrelili a na mieste zomrel. Sídlo Ministerstva obrany Spojených štátov amerických dnes dočasne uzavreli po streľbe neďaleko vchodu do budovy.

Zatiaľ pritom nie je jasné, či streľba a pobodanie policajta spolu súvisia. Viac informácií o incidente by mali podľa agentúry AP poskytnúť na tlačovej konferencii Pentagonu.

Hasičské oddelenie okresu Arlington hlásilo „viacero pacientov“, no hneď nebolo jasné, či boli postrelení, ani rozsah ich zranení. Medzi zranenými je údajne aj policajt.

Okolo poludnia miestneho času už hlásili, že miesto incidentu je zabezpečené a zrušili aj lockdown, s výnimkou miesta činu.

Minister obrany Lloyd Austin a predseda Zboru náčelníkov štábov ozbrojených síl USA Mark Milley boli v čase streľby na stretnutí s prezidentom Joeom Bidenom v Bielom dome.

Viac k témam: streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Neďaleko vchodu do amerického Pentagonu došlo k streľbe, zomrel jeden policajt aj podozrivý © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -