Na Slovensku od pondelka pribudli čierne aj bordové okresy, ubudlo oranžových a červených je 27

0

26.10.2021 COVID automat opäť prefarbil Slovensko, ale zelené okresy (fáza monitoringu) stále nemáme. Od pondelka 25. októbra pribudli čierne okresy (tretí stupeň ohrozenia), kým v minulom týždni sme ich mali päť, v tomto ich je už 10.
Viac o téme: Koronavírus
Oproti minulému týždňu pribudli aj bordové okresy (druhý stupeň ohrozenia) z 22 na 30. Počet okresov v prvom stupni ohrozenia (červená farba) sa znížil z 37 na 27 a rovnako ubudli aj oranžové okresy (fáza ostražitosti) z 15 na 12.

COVID automat – farby okresov podľa epidemickej situácie

od 25. do 31. októbra

Čierne okresy na Slovensku (10) – tretí stupeň ohrozenia

Bardejov, Čadca, Kysucké Nové Mesto, Levoča, Michalovce, Sabinov, Stará Ľubovňa, Stropkov, Svidník a Tvrdošín

Bordové okresy na Slovensku (30) – druhý stupeň ohrozenia

Banská Bystrica, Bytča, Detva, Dolný Kubín, Humenné, okres Kežmarok, Košice I.-IV., Košice-okolie, Krupina, Liptovský Mikuláš, Lučenec, Martin, Medzilaborce, Námestovo, Poltár, Poprad, Prešov, Ružomberok, Skalica, Snina, Sobrance, Spišská Nová Ves, Trebišov, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žiar nad Hronom a Žilina

Červené okresy na Slovensku (27) – prvý stupeň ohrozenia

Bánovce nad Bebravou, Banská Štiavnica, Brezno, Gelnica, Hlohovec, Ilava, Levice, Malacky, Myjava, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Nové Zámky, Piešťany, Považská Bystrica, Prievidza, Púchov, Revúca, Rimavská Sobota, Rožňava, Senec, Senica, Topoľčany, Trenčín, Turčianske Teplice, Žarnovica, Zlaté Moravce a Zvolen

Oranžové okresy na Slovensku (12) – fáza ostražitosti

Bratislava I.-V., Dunajská Streda, Galanta, Komárno, Partizánske, Pezinok, Šaľa a Trnava

Viac k témam: COVID automat, COVID-19, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Na Slovensku od pondelka pribudli čierne aj bordové okresy, ubudlo oranžových a červených je 27 © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -