Najbezpečnejší variant pre vaše cennosti

0

V dnešnej dobe potrebujeme mať naše cennosti pod zámkom. Či už je to v prípade požiaru, krádeže alebo vlastného pocitu bezpečia, trezor či sejf je pre tento problém veľmi dobrým riešením. Práve spoločnosť Rottner Security ponúka trezory vhodné pre každú situáciu.

Rottner Security Slovensko je rodinným podnikom, ktorý je už 50 rokov jednou z najuznávanejších firiem na európskom trhu s bezpečnostnou technikou. Jeho špecializáciou sú rôzne druhy trezorov, ako aj sejfov či iných bezpečnostných produktov. Trezory Rottner sú certifikované a ponúknu vám kvalitu, ktorú si zaslúžite. V ponuke spoločnosti figurujú klasické nábytkové trezory, ohňovzdorné nábytkové, stenové trezory, ako aj trezory s vhadzovacím mechanizmom.

Nábytkové trezory sú presne tie, ktoré si dokážete umiestniť do skrine, na policu alebo do komody. Je veľmi praktický, pretože nezaberá miesto, dopĺňa nábytok a vaše cennosti spoľahlivo ochráni. Tieto trezory je možné ukotviť o stenu alebo podlahu. Nábytkové trezory sú vybavené trezorovým zámkom na kľúč, elektronickým zámkom, alebo kombinačným mechanickým zámkom, prípadne ich kombináciou.

Názov stenové trezory už sám o sebe napovedá, že pôjde o trezory určené na zamurovanie do steny. Stenový trezor je potrebné obmurovať betónovou obmurovkou v predpísanej hrúbke. Tento typ je veľmi obľúbený, nakoľko trezor nikde neprekáža, a pritom nenaruší ani dizajn vašej domácnosti. Takýto  trezor umiestnený v stene, je veľmi dobre odolný voči  vlámaniu.

Ohňovzdorné trezory sú ďalšou skvelou voľbou, nakoľko uchránia vaše dokumenty a cennosti nielen pred krádežou, ale aj ohňom. Pokiaľ by vo vašom dome, byte či firme došlo k požiaru, vaše dokumenty sú chránené ďalších 30 až 120 minút.

Ak potrebujete ochrániť pre ohňom dátové nosiče (DVD, CD, USB, pamäťové karty a i.), Rottner ponúka aj ohňovzdorné trezory na dáta, ktoré odolajú ohňu po dobu 60 až 120 minút. Tieto trezory sú testované, aby sa vaše dátové nosiče pri vzniknutom požiari nepoškodili. Hraničná teplota týchto nosičov je 50°C. Trezory sú pri testoch vystavované teplote až 900°C, no teplota vnútri trezora neprekočí spomínaných 50°C. Nemusíte sa teda báť, že by vaše dátove nosiče boli poškodené.

Ak každý deň pracujete napr. s hotovosťou , Rottner Security Slovensko ponúka aj trezory s vhadzovacím mechanizmom. Tieto trezory disponujú špeciálnou zásuvkou, do ktorej stačí vložiť hotovosť či iný predmet. Po uzavretí vhozovej zásuvky tieto predmety prepadnú do vnútra trezora a máte o ochranu postarané. Vhozová zásuvka zároveň disponuje aj mechanizmom zabraňujúcim vybranie cenností priamo cez zásuvku. Cennosti je tak možné vybrať výlučne len cez dvere trezory a  nemusíte sa tak báť ich odcudzeniu.

www.rottner-trezory.sk
www.rottner-trezory.sk

Ak máte záujem o jeden z ponúkaných trezorov, môžete si ho objednať cez e-shop alebo navštíviť prevádzku Rottner na adrese Hrachová 16A v Bratislave.

www.rottner-trezory.sk
www.rottner-trezory.sk

www.rottner-trezory.sk

- Reklama -