Ako toto dopadne? Nazval Matoviča h…m, ten mu teraz bude šéfovať

0
úradník Rado Baťo a minister Igor Matovič (Foto: facebook, TASR)

Paradoxy  života. Diplomacia a slušnosť išli bokom v komunikácii Rada Baťa, bývalého poradcu prezidenta Kisku a expremiéra Igora Matoviča. Baťo nazval v sms správe, ktorú Matovič zverejnil zbabelým psychopatickým h…m a na facebooku ho označuje skratkou ZPH, čo je skratka tohoto výrazu. S čím Baťo asi nerátal je, že Matovič sa stane jeho nadriadeným.

Baťo podal na Matoviča aj trestné oznámenie za to, že ich komunikáciu zverejnil, konkrétne pre podozrenie zo spáchania trestného činu porušenia dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy. Ale, od budúceho týždňa sa môžu spolu Baťo a Matovič pracovne často stretávať. Naraziť na seba môžu aj na vrátnici, na schodoch, na chodbe, či v jedálni… Matovič je totiž  novým ministrom financií, kde Baťo pracuje.

Na túto skutočne ironickú skutočnosť  upozornil týždenník Trend. “Radoslav Baťo bude mať nového šéfa,” napísal Trend o Baťovi,  ktorý je dnes úradníkom na  ministerstve financií a  poukázal  pritom na výmenu postov  medzi Eduardom Hegerom  a Igorom Matovičom.  

Rado Baťo aj Igor Matovič túto záležitosť zatiaľ nekomentovali.

- Reklama -