Robert Fico v politike je ako Peter Sagan v cyklistike. Aj takéto komentáre píšu “brigádnici” Smeru na sociálnej sieti

0
Smer si vraj na sociálnych sieťach platí brigádnikov, ktorí určujú "smerovanie" diskusií (Autor: ReproFoto: konzervativnyvyber.sk)

Nie je žiadnou novinkou, že diskusie na sociálnych sieťach sú častokrát „moderované“ diskutérmi, pričom niektorí z nich sú za svoju prácu aj platení. Služby diskutujúcich brigádnikov údajne častokrát využívajú aj politické strany, a to najmä v období pred voľbami. „Avšak najviac vidno brigádnikov ospevujúcich stranu Smer. V posledných týždňoch som sa však presvedčil, že mnohí to nerobia iba kvôli peniazom, ale z presvedčenia. A to je oveľa nebezpečnejšie,“ píše Peter Pčolinský.

Teror na sociálnej sieti

Na portáli Konzervativnyvyber. sk  sa Pčolinský podelil o svoje skúsenosti s istým Vladimírom z Humenného. Tento pán vraj obhajoval kroky Roberta Fica, na čom by, samozrejme, nebolo nič čudné, keďže to je očividne jeho volič, ale… Pčolinský sa s ním na sociálnej sieti pustil do debaty. A to, podľa jeho slov, nemal robiť. „Pán Vladimír mi totiž začal posielať hromadu súkromných správ, mailov a snažil sa ´diskutovať ´pod každým mojím príspevkom. Začalo ma to obťažovať. Slušne som ho požiadal, aby mi neposielal správy a ignoroval ma. Nepomohlo, takže som tohto ´diskutéra´ zablokoval,“ pokračuje. Veril, že vec je uzavretá. Mýlil sa. Pán Vladimír ho začal doslova bombardovať správami či mailami.

Sagan vraj podporí pred voľbami Smer

Peter Pčolinský uverejnil aj niekoľko správ od pána Vladimíra. Tu je jedna z nich: „Robert Fico v politike je ako Peter Sagan v cyklistike. Obe výborné a zo Slovenska. A dobre vieš, že Peter bude pomáhať v kampani SMERu na budúci rok. Sagan totiž podporuje zodpovednú, slušnú, dobrú politiku a tú robí na Slovensku iba Robert Fico a SMER!“

Celý komentár si môžete prečítať TU

 

- Reklama -