Premiér s maželkou vracajú Matovičovi úder: Podávajú na neho trestné oznámenie

0
Ficovci podávajú na Matoviča trestné oznámenie (Autor: ReproFoto: TA3)

Fico reagoval na obvinenia zo strany Matoviča nasledovne: „To, čo dnes predviedol Igor Matovič, ide mimo akýchkoľvek hraníc politického súboja a konfliktov. Nie je možné len tak niekoho opľuť a čakať, že si bude sliny sám utierať. Spoločne s manželkou som presvedčený, že poslanec Igor Matovič spáchal trestný čin krivého obvinenia. Preto som pripravil trestné oznámenie a podávam ho na Generálnu prokuratúru:“

Všetky obvinenia, ktoré Matovič vzniesol, sú podľa Fica krivé. „Matovič má sám problém a potrebuje odkloniť pozornosť,“ dodal Fico.  

Matovič má problém

Šéf OĽaNO v týchto dňoch čelí kauze údajného krátenia daní vo svojej rodinnej firme. RegionPress navštívila polícia a dočasne zhabala servery s účtovníctvom. Národná kriminálna agentúra vedie vo veci trestné stíhanie. TA3 sa podarilo zistiť, že policajná razia nesúvisela s kauzou nahrávky rozhovoru medzi šéfom Obyčajných ľudí a predsedom strany Sieť Radoslavom Procházkom, ako sa spočiatku predpokladalo.

Matovič si informáciu o údajnom účte Ficovcov v Belize plánuje ešte overiť. „Každopádne, ak sa ukáže, že pravdivé boli, slovenská politika zažije Hirošimu a Nagasaki zároveň. Som presvedčený, že na 99 percent to pravda všetko bude, uvidíme,“ napísal Matovič v statuse na Facebooku.


 

- Reklama -