Vzdor-strana práce sa zúčastní parlamentných volieb 2016

0
Vzdor-strana práce (Autor: Vzdor-strana práce)

Potrebujeme ľudí, ktorí aktívne stoja za revolučnými požiadavkami, ktoré dokážu podporiť v uliciach, štrajkoch, ale aj ďalšími formami. Potrebujeme odvážny a uvedomelý národ, pretože stojíme proti mocnému nepriateľovi.


Medzi naše hlavné ciele patrí boj za práva pracujúcich, ochrana a posilnenie sociálnych výdobytkov pracujúcich, aktívna právna a materiálna pomoc pracujúcim, ktorých práva boli porušené zo strany zamestnávateľa, odchod zo zločineckej organizácie NATO, zriaďovanie samospráv pracujúcich v podnikoch, vlastníctvo strategických podnikov v rukách štátu, odchod z Eurozóny a EÚ, zastaviť prenikanie trhu do zdravotníctva, školstva, verejnej dopravy, zastaviť zvyšovanie odchodu do dôchodku, nerastné a vodné zdroje musia byť v rukách štátu. Viac sa dočítate v našom programe, ktorý je postupne rozširovaný a dopĺňaný o ďalšie body. O jeho vylepšenie sa môžete postarať aj vy, zaslaním vašich pripomienok na mail vzdor-hp@vzdor.org. Náš program nájdete TU a Manifest TU .

Taktiež musí byť všetkým jasné, že sme strana, ktorá sa hlási ku komunistickým, socialistickým a antifašistickým myšlienkám, čiže našou dlhodobou víziou je odstránenie kapitalistického režimu a odstavenie od moci nadnárodnú a domácu oligarchiu, ktorá ovláda naše životy. Sme stranou marxisticko-leninskou a bojujeme za socializmus poučený z chýb minulosti, obohatený o poznatky prítomnosti a s víziou do budúcnosti.

Našim cieľom je teda zjednotiť na našej kandidátke všetkých úprimných aktivistov a bojovníkov za práva pracujúcich, za socializmus, ktorí sa chcú postaviť dnešnej mašinérii.

- Reklama -