Vzdor-SP: Započali prípravy na zakladanie ďalších štruktúr v Trenčianskom a Nitrianskom kraji

0
Vzdor - strana práce (Autor: Vzdor - strana práce)

Členovia strany vrátane predsedu Stanislava Pirošíka navštívili tentokrát oblasti: Levice, Nitra a Bánovce nad Bebravou. Všade sa našiel dostatočný počet záujemcov na založenie lokálnej bunky strany. Je čoraz viac badateľné, že ľudia sa pomaly ale isto prestávajú báť, že sami pred vlastnými očami vidia protiľudovosť kapitalizmu a zaujíma ich ako ho zvrhnúť a nastoliť spravodlivejšiu spoločnosť. Aj preto medzi ľuďmi rastie záujem o socializmus, o marxizmus-leninizmus.

Kto sa k nám hlási? Nehlásia sa k nám žiadni „bývalí funkcionári“, „nomenklatúra“ a ani tí, čo chcú ísť ku korytu, ako vykladajú antikomunisti. Hlásia sa k nám predovšetkým ľudia v produktívnom veku, ktorí sa živia svojou prácou, hlásia sa k nám študenti a aj dôchodcovia, ktorí celý život pracovali a teraz živoria. Drvivú väčšinu týchto záujemcov tvoria ľudia, ktorí nikdy predtým neboli v žiadnej politickej strane.

Ľady sa hýbu, už dávno neprelievame komunistov z jednej nádoby do druhej, ale naberáme nových ľudí, ktorí neboli doteraz nikde organizovaní. My nehovoríme o pracujúcej triede, my sme pracujúca trieda!

Po našej okružnej jazde započali prípravy na založenie organizácii v okrese Levice, v okresoch Bánovce nad Bebravou a Trenčíne a tiež v Nitre.

Pokiaľ ste tiež z týchto oblastí, a chcete nám spoločne dopomôcť k nastoleniu spravodlivého systému – socializmu, môžete vyplniť elektronickú prihlášku, ktorá sa nachádza tu

O konečnom založení miestnych klubov budeme informovať.

- Reklama -