Vzdor-SP: Vznikla unikátna internetová stránka mapujúca zločiny kapitalizmu

0
Vzdor - strana práce (Autor: Vzdor - strana práce)

Práve na výročie pádu socializmu u nás- dňa 17. novembra sme my Vzdor-strana práce spolu s predsedom KSS Jozefom Hrdličkom slávnostne otvorili internetové Múzeum zločinov kapitalizmu, ktoré nájdete na webe (tu).

Prečo sme sa rozhodli toto múzeum otvoriť? Predovšetkým preto, aby sme kapitalistom nastavili zrkadlo a odhalili ich pokrytectvo a selektívny súcit. Iste si mnohí z Vás už zvykli na to, že socialistické zriadenie býva v kapitalistickej propagande vyobrazené ako jedno beštiálne besnenie hrdlorezov. Nič nebolo dobré ani v organizácii, ani vo výrobe, ani v športe, ani v škole, ani v kultúre – nikde. Všetko socialistické je podľa kapitalistickej propagandy jedna veľká krivda a neschopnosť. Každý nedostatok bol podľa nich účelovo vyvolaný, všetko vykladajú len zo svojho hľadiska, zamlčiavajú množstvo faktov, vytrhávajú z kontextu, narábajú s informáciami ako sa im zachce.

Páni kapitalisti dokážu roniť krokodílie slzy za chudobnými deťmi – samozrejme len pokiaľ sú na Kube, vo Venezuele, alebo v KĽDR a v mene „ľudskosti“ za pochmúrnej hudby žiadajú zmenu režimu. Hladujúce a umierajúce deti bez domova, alebo v rozpadajúcich sa chatrčiach v kapitalistickom zriadení im nevadia. Sú to pre nich zrejme len neschopní hlupáci, ktorí by zrejme mohli byť milionármi, keby sa „viac snažili“.

Kapitalistický režim nikdy nehovoril o svojich zločinoch. Tie akoby sa diali náhodne a nie práve vďaka existencii kapitalizmu. Dovolíme si tvrdiť, že je to kapitalizmus, ktorý UMELO drží svet v chudobe a nedostatku a ktorý zavraždí každého, kto toto reálne začne meniť.

Práve takýmto konkrétnym prípadom sa chceme v Múzeu zločinov kapitalizmu venovať, chceme ľudí informovať o kapitalistickom krvilačnom besnení, o ktorom sa oficiálne mlčí. Hlad, chudoba, vraždenie, gangy, popravy, hladomory, vykorisťovanie, otroctvo, rasizmus, vojny, vojenské prevraty, policajná represia, zákazy, kriminalita, exekúcie, obchod s ľuďmi, obchod s drogami, účelové šírenie primitivizmu aj toto sú zločiny, ktoré sú priamym dôsledkom kapitalistického systému.

Kolektív správcov múzea tvoria vyštudovaní historici, politológovia, či žurnalisti z každej organizácie. Vytvorili sme tiež aj banner múzea, ktorý môžete umiestniť na svoje stránky.

Pozrite si video zo slávnostného otvorenia múzea

- Reklama -