Vyhlásenie podpredsedu SNS Antona Hrnka

0
Anton Hrnko (Autor: SNS)

Vraj ak mu niekto ukáže iný dôkaz o spojení poslanca B. Kollára s mafiou ako ten, kde je zobrazený s mafistickými bossmi  a mnohonásobne odsúdenými kriminálnikmi, tak vraj odstúpi od spolupráce s ním. Poslanec I. Matovič musí trpieť zvláštnou chorobou politickej slepoty, keď si dovolí bez mihnutia brvy hovoriť takéto do neba volajúce nepravdy.

Nuž hádam by bolo vhodné, keby sa zahĺbil do životopisu svojho politického druha a i niektorých jeho politických priateľov. Napríklad by sa mohol pozrieť na to, kto bol svedkom v procese so známym mafiánom Steinhubelom (Žaľuďom), v ktorom ho oslobodili na základe svedectva jeho obchodného druha z ťažkého ublíženia na zdraví jednému novinárovi; kto bol Žaľuďov obchodný partner, ale aj partner mnohých iných pochybných ľudí. Možno by ho mohlo zaujímať aj to, keď už tak veľmi za národného hrdinu vyhlasoval prokurátora Špirku, koho myslel tým Milanom, ktorého uvádzal vo svojom teatrálnom vystúpení pred kamerami. A hádam by sa mohol pozrieť aj na niektoré Kollárove poslankyne, ktoré žili s takými odpornými mafiánmi ako bratia Diničovci, Havel alebo Piťo. Možno by aj pochopil niektoré obchody pána Kollára, len by si bolo treba tie troj- a viacuholníky pospájať.

Hádam v tejto situácii by sa bolo treba v parlamente vrátiť k môjmu niekoľkonásobne spomínanému návrhu, aby vo výboroch ako je výbor pre obranu a bezpečnosť a kontrolné výbory spravodajských služieb boli potrebné previerky Národného bezpečnostného úradu. To by sme videli, ako by sa preriedili rady týchto výborov určite najmä o zástupcov Kollárovej „ctihodnej strany“, ale  hádam aj iných. Potom by pán Matovič nemusel tak vehementne žiadať ďalšie dôkazy. Dôkazy by boli v udelených a neudelených previerkach.

V Bratislave, dňa 20. 3. 2018

- Reklama -