Vacula (VZDOR-sp): Vytvoriť nepriateľa, vyzbrojiť ľud a poslať ho skapať kvôli ziskom iných!

0
Vzdor - strana práce (Autor: Vzdor - strana práce)

Americké United Technologies, americké L3 Communications, talianska Finmeccanica , európske EADS, americký Raython, americký General Dynamics, americký Northrop Grumman, americký Boeing, britský BAE Systems a samozrejme Lockheed Martin, tiež z USA, sú 10 najväčšími výrobcami zbraní na svete a tieto konglomeráty najviac profitujú pri zavádzaní “slobody a demokracie.”

Ich portfóliá predstavujú tú najšpinavšiu paletu pestrosti produktov demokracie, akú mohol nadnárodný kapitál splodiť na umlčanie každého, kto by sa pokúsil jednať s USA a NATO ako rovný s rovným a je jedno, či je to Rusko, Čína, Irán, alebo iná krajina, pretože každý, kto neohne chrbát, tak automaticky provokuje a koleduje si, aby USA opäť raz splnili svoje sväté poslanie zavádzania demokracie vo svete a opäť raz spôsobili rozvrat niektorej krajiny.

VZDOR – strana práce kategoricky odmieta, aby sa po území nášho štátu preháňali bojové vozidlá armády USA, ktorá vonkoncom nechráni bežných občanov Európy, ale bráni ekonomické záujmy Toma Kennedyho, Michaela Strianeseho či Denisa Stidingera, a iných, verejnosti neznámych výkonných riaditeľov a vlastníkov zbrojných korporácií.

Odmietame byť členmi tohto vojenského paktu, podporujeme vystúpenie Slovenska z NATO a všetkých, ktorí si bez členstva v NATO nevedia predstaviť našu bezpečnosť, môžeme len vysmiať, pretože sme chránení len pred NATOm samotným a pred nikým iným – je to, ako keď prváčik platí svojou desiatou piatakovi, aby ho nezbil.

Pred kým nás chcú USA, EU a NATO vlastne chrániť? Pred imigrantskou vlnou, ktorú spôsobujú, keď ich vojská vyháňajú denne tisíce ľudí z vlastných krajín? Či pred IS, ktorý si tak vehementne bránia a s ktorým senátor McCain udržiava družné vzťahy? Podporovali radikálov Talibanu, tak prečo by dnes nepodporili aj ďalších fanatikov z IS?!

Pýtame sa prečo Turecko, ako spojenec USA a NATO bombarduje pozície kurdov, ktorí s plným nasadením bojujú proti Islamskému štátu? Prečo nebombarduje pozície IS a ich výcvikové tábory?

Prečo boli zatknutí tiež Španielski interbrigadisti, ktorí bojovali proti IS?

Pretože nadnárodný kapitál si nemôže dovoliť prísť o lukratívne zákazky vlád, ktoré z peňazí nás všetkých, mierumilovných ľudí celého sveta financujú vojnu, teror a dennodenné utrpenie miliónov ľudí!

Umelo vytvoria nepriateľa, potom nám z našich daní kúpia zbrane, oblečú nás do uniforiem a pošlú niekde na koniec sveta skapať kvôli ich posratým ziskom!

Takto sa dnes financuje bezstarostný život privilegovanej triedy kapitalistov a je iba na nás, kedy s nimi skoncujeme, zhabeme im ich továrne na smrť, aby sme mohli žiť konečne v pokoji a mieri!

Ďakujem

Jozef Vacula, podpredseda pre AgitProp

- Reklama -