Úrad podpredsedu vlády: Prihláste sa na konferenciu: Behaviorálne inovácie vo verejnej správe na Slovensku

0
Notebook (Autor: SITA)

Behaviorálne inovácie vo verejnej správe na Slovensku (BIS2019) je názov konferencie Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu (ÚPVII). Jej cieľom je vyvolať diskusiu na tému aktívneho využívania behaviorálnych inovácií vo verenej správe.

„Úrad vicepremiéra využíva poznatky behaviorálnych inovácii  a pracuje tak na vylepšovaní elektronických služieb štátu. Naším cieľom je, aby boli elektronické služby štátu viac prívetivejšie. Skúsenosti z praxe ukazujú, že aj malá zmena v komunikácii smerom k občanovi, založená na poznatkoch behaviorálnych vied, môže spôsobiť veľký rozdiel a pritom to môže byť pri minimálnych nákladoch“, hovorí Viera Hainzl, z oddelenia behaviorálnych inovácii ÚPVII a zároveň jedna z organizátoriek konferencie.

Práve konferencia bude miestom, kde prednášajúci a diskutujúci budú spolu hľadať odpovede na otázky ako behaviorálne inovácie súvisia s bežnou činnosťou človeka a ako ich úspešne implementovať do prostredia verejnej správy na Slovensku. Určená je zamestnancom verejnej správy, odbornej verejnosti, ale aj študentom behaviorálnych či politických vied.

Čas a miesto:

  1. december 2019, Binárium, Bratislava – Karlova Ves, 10:00 – 15:00h

Poplatok za účasť na konferencii:

Konferencia je bezplatná. Počet miest je limitovaný.

 Program konferencie:

https://lepsiesluzby.digital/konferencia-bis2019

Kontakt na registráciu:

brisk@vicepremier.gov.sk

tel: +421 903 546 201

- Reklama -