Suško (KSS): Kritika antikomunizmu EÚ a slovenskej vlády

0
KSS (Autor: KSS)

Zúčastňujú sa na nich predstavitelia Ministerstiev spravodlivosti štátov členov EÚ, rôznych „inštitúcii“ a mimovládnych organizácii, ktoré sú štedro financované z prostriedkov Európskej únie, aby očierňovali a diskreditovali socializmus a „prepisovali“ dejiny.

Očividným cieľom tohto antikomunistického „zhromaždišťa“ je manipulácia s vedomím pracujúcich, ľudu a v prvom rade mládeže, za pomoci falzifikácie histórie, očierňovania bezprecedentných výdobytkov pracujúcich za socializmu. Za pomoci antihistorického porovnávania fašizmu a komunizmu sa v podstate snažia ospravedlniť fašistické monštrum a kapitalistický systém, ktorý ho zrodil a znovu obnovuje.

Terajšie podujatia, organizované EÚ a vládou Slovenska, s diskusiami o „radikalizácii v Európe“, sú ešte otvorenejšie namierené proti boju pracujúcich za sociálne oslobodenie, proti komunistickej činnosti a ideológii, ako to prebieha v mnohých krajinách EÚ, kde prenasledujú komunistické strany a politickú činnosť komunistov.

Národy pamätajú, majú skúsenosť z minulosti, zhromaždili dnešnú horkú skúsenosť protiľudovej barbarskej politiky, uskutočňovanej monopolmi, EÚ a buržoáznymi vládami štátov – členov EÚ, ktorá im pomôže poradiť si s antikomunistickou kampaňou a protiľudovou politikou, nájsť v spoločnom zväzku cestu k nastoleniu moci ľudu a pracujúcich a dosiahnutiu blahobytu.

Spracoval Pavol Suško podľa Informačného bulletinu KS Grécka, 24.8.2016

- Reklama -