Suleiman (KSS): Čaká nás naliehavá výzva – Občiansky odpor

0
KSS (Autor: KSS)

Nachádzame sa práve v období dekadencie. V dňoch, kedy sa úžerník stáva prezidentom, a ten istý prezident tancuje na hrane vlastizrady.

Z tohto marazmu sa nevymyká ani vláda sociálnych demokratov na čele s Robertom Ficom a jeho jastrabov na Ministerstve obrany Slovenskej republiky. Odobrenie zriadenia regionálneho centra zločineckej Severoatlantickej aliancie vo Vajnoroch pri Bratislave je v rozpore so záujmami  Slovenskej republiky, so záujmami a životnými istotami jej občanov. Toto odobrenie vlády potrebuje ešte súhlas Národnej rady Slovenskej republiky. Nájde sa čo i len jediný statočný poslanec v Slovenskom parlamente, ktorý nedá svoj hlas tomuto konaniu?

Ocitáme sa v období, priaznivom pre bulvár a neobmedzenú oligarchiu.

.Sme v štádiu, v ktorom je väčšina slušných ľudí uvrhnutá do biedy. Dnes sa značná časť dôchodcov a nemajetných ocitá v rukách exekútorov a trpia spolu s nezamestnanými i s tými, ktorí poberajú minimálnu mzdu, ocitajúc sa v bludnom kruhu zúfalstva a apatie.

Preto je nevyhnutné odpovedať na nezmyselné a účelové výčitky, ktoré sú nám, komunistom, adresované rôznymi metódami a praktikami antikomunizmu.

Vyčítajú nám, že mienime skonfiškovať, zoštátniť a znárodniť majetky! Pýtajme sa, súdruhovia, kto nám to vyčíta?! Vyčítajú nám to tí, ktorí neoprávnene, v rozpore s morálkou i so zákonom zhromaždili celé naše spoločné bohatstvo do svojich rúk, nechali zvoliť svojho zástupcu na post prezidenta a svojich lokajov do parlamentu.

Ak sa nás teda opýtajú, či chceme skonfiškovať nimi ulovené a ukoristené majetky, tak musíme otvorene jasne, nahlas a s odvahou odpovedať: Áno, to chceme!

Neviem, i keď si to želám, či práve v nastávajúcom volebnom boji nastane zlom. Viem Vám však zvestovať fakt, že my komunisti sa s nimi pobijeme o každý krajec chleba!

Prečo nám môžete dôverovať?

Nuž, nik Vám nedokáže ani len sľúbiť toľko, koľko občanom tejto krajiny komunisti za štyridsať rokov socializmu reálne dali!

Nech žije socializmus zbavený všetkých deformácií.

Nech žije sociálna spravodlivosť!.

- Reklama -