Strana NAJ žiada Roberta Fica o zrušenie prisľubu prijať 60 utečencov

0
Strana NAJ (Autor: NAJ)

Táto zrada vlády voči vlastným občanom je bezprecedentná. Najprv zradili europoslanci za Smer (Beňová, Zala, Maňka, Smolková) a za SDKÚ (Kukan, Štefanec)  v májovom hlasovaní v Bruseli  a teraz aj samotný Fico, ktorý súhlasil s prijatím 60 utečencov. 

Neodvolateľne preto platí stanovisko strany NAJ, že neprijmeme ani jedného imigranta z tretích krajín. Svoj postoj zreteľne odôvodňujeme tým, že na Slovensku pretrváva chudoba a bieda a práve tú chceme riešiť ako  najväčší problém, ktorý trápi Slovensko. Nebudeme míňať ľudskú energiu, ani čas a ani peniaze na prijímanie utečencov, ak nám ľudia zarábajú 500 eur a drvivá časť dôchodcov nedosahuje penziu 300 eur. Chudobou je postihnutých 700-tisíc ľudí na Slovensku prevažne slobodné matky a dôchodcovia. 

NAJ stojí pevne pri spojencoch V4 (Maďarsko, Poľsko, Česká republika), ktorí nechcú prijímať utečencov, ale Fico ich podrazil tým, že príjme 60  utečencov. Smer tak najprv odovzdal krajinu oligarchom a teraz aj ohrozuje bezpečnosť krajiny tým, že sa podriadil diktátu Bruselu.

Viktor Béreš
predseda strany NAJ

www.strana-naj.sk

- Reklama -