SaS: Smer nehľadá koaličného partnera, ale spolupáchateľa

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

„Je to len vypočítavý marketing, ktorý má Roberta Fica a spol. udržať pri moci. A keď budú mať moc, budú robiť presne to, čo robia doteraz: prihrávať svojim klientom ďalšie milióny a kupovať si voličov sociálnymi almužnami, do ktorých zabalia omrvinky z bohatej hostiny s oligarchami,“ uvádza v stanovisku predseda SaS Richard Sulík.

Absolútna rezignácia na boj s korupciou, na kultivovanie demokratického priestoru vrátane ochrany práv rôznych menšín, na zlepšovanie podnikateľského prostredia a vymožiteľnosť práva robí zo Smeru-SD izolovanú politickú stranu nielen na Slovensku, ale pomaly aj v Európskej únii. 

„Strana SaS už dlhodobo deklaruje, že vláda so Smerom-SD neprichádza do úvahy. Reálna je buď vláda z dnešných opozičných strán, alebo principiálna opozícia voči vláde Smeru-SD. To, čo predviedol Smer-SD v programových otázkach, len potvrdilo správnosť nášho rozhodnutia. Oni nehľadajú koaličného partnera na vládu vo verejnom záujme, ale spolupáchateľa pre svoje zlodejstvá,“ uzatvára šéf liberálov.  

- Reklama -