sobota, 20 apríla, 2024
7.3 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom SNS: Pavol Goriščák si prevzal z rúk ministra cenné vyznamenanie

SNS: Pavol Goriščák si prevzal z rúk ministra cenné vyznamenanie

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

Slávnostného obeda sa zúčastnila ministerka poľnohospodárstva Gabriela Matečná a minister obrany Peter Gajdoš, ministerka školstva Martina Lubyová sa kvôli neodkladným povinnostiam slávnostného obeda nemohla zúčastniť. Nechýbal ani štátny tajomník ministerstva dopravy Peter Ďurček a krajský predseda SNS Ján Krišanda.

„Do Bardejova zavítala vzácna návšteva. Pripravili sme posedenie, kde sa stretli ministri s miestnymi ľuďmi či s človekom, ktorý aktívne pracuje v oblasti poľnohospodárstva. Na stretnutí sa mohli porozprávať o rôznych, im blízkym témam. Aj takto sa snažíme priblížiť politiku ľuďom,“ uviedol po skončení Pavol Goriščák, podľa ktorého aj takýmto spôsobom sa snažia vytvárať čo najlepšie prostredie, aby sa pozvaní hostia v Bardejove čo najlepšie cítili a aby im mesto a región prirástli k srdcu.

Na rokovaní vlády vedenie našej republiky schválilo pre okres Bardejov niekoľko miliónov eur, ktoré pomôžu nielen miestnej samospráve, ale aj obciam v okrese, či cirkvi. „Peňazí nie je nikdy dosť, no myslím si, že každé euro okresu pomôže, je to dobrá vec. Cieľom bolo pokryť čo najviac obcí, finančne pomôcť na rekonštrukcie alebo vybudovanie rôznych komunikácii, či občianskeho vybavenia. Som rád, že aj Slovenská národná strana mohla takto pomôcť starostom v regióne“ povedal Goriščák.

Príjemným prekvapením bolo ocenenie predsedu okresnej organizácie SNS v Bardejove z rúk ministra obrany Petra Gajdoša. Ocenenie za prínos v regióne a za reprezentovanie SNS v Bardejove, potešilo: „Bolo to neočakávané. Človek ani nečakal, že bude takýmto spôsobom ocenení. Veľmi si to vážim,“ dodal P. Goriščák.

 

- Reklama -