SNS: Nad Breznom sa opäť po roku rozhorela Vatra Zvrchovanosti

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

Brezňanov pred zapálením vatry zvrchovanosti pozdravil aj primátor mesta Brezna Tomáš Abel a poslanec NR SR Radovan Baláž. Svojou účasťou podporili oslavu deklarácie o zvrchovanosti Slovenska, poslanec BBSK Jaroslav Demian, prednostka Okresného úradu Brezno Ingrid Poliaková a krajský predseda SNS Štefan Turek.

Organizátori spolu s hosťami zapálili Vatru zvrchovanosti presne o pol deviatej. Zazneli tóny slovenskej hymny a hymnická pieseň Hej, slováci a nad Breznom sa rozhostila slávnostná atmosféra. Oblohu osvetľovali najprv plamene vatry a o čosi neskôr ju rozžiaril ohňostroj.

Najkrajšia chvíľa prišla, keď sme odovzdávali výťažok z dobrovoľnej zbierky maminke chorého Miška Brádňanského. Vyzbieraná suma 650€ nedokáže uzdraviť, iba krátko pomôže v ťažkých chvíľach. Ale najdôležitejšie je, že ľudia zase dokázali, že sa vedia spojiť a že dokážu pomôcť – nezištne a úprimne. Za to všetkým, ktorí prispeli patrí naša vďaka.

Účastníci podujatia sa rozchádzali v neskorých nočných hodinách v dobrej nálade s prísľubom, že sa všetci o rok stretnú pri ďalšej horiacej vatre zvrchovanosti.

- Reklama -