Obraz utečeneckej krízy podľa strany CESTA

0
CESTA Strana vlastencov a odborníkov (Autor: CESTA Strana vlastencov a odborníkov)

Utekajú údajne pred vojnou a hľadajú slobodu. Podľa totálne zmanipulovaných médií sú všade vítaní, ľudia im poskytujú jedlo a pretekajú sa v prejavoch solidarity. To znie ako dobrá správa. Pre menej informovaných ľudí len pripojím informáciu, že sa jedná o desiatky tisíc ľudí.

Nie je to ešte ani tak dávno, čo Rakúsko a Nemecko si vynútili na EÚ prechodné obdobie na voľný pohyb pracovnej sily (samozrejme, že zo strachu pred ľuďmi z Maďarska, Česka, Slovenska a Slovinska). Nakoniec prechodné obdobie skončilo a zistilo sa, že v týchto krajinách síce pracuje veľa ľudí z týchto krajín, sú však zamestnaní, plne integrovaní a kultúrne takmer totožní s domácim obyvateľstvom. Dnes prichádzajú do Rakúska a Nemecka tisíce ekonomických emigrantov, ktorí sú kultúrne kompletne odlišní, vyznávajú úplne odlišné hodnoty, nemajú kde bývať, mnohí nehodlajú pracovať, neprechádzajú žiadnou kontrolou a už od začiatku porušujú všetky lokálne zákony a predpisy (vstup do Shengenskeho priestoru ilegálne, cestovanie vo vlaku zadarmo, používanie verejnej dopravy zadarmo, prespávanie na verejných priestranstvách, kradnutie, rabovanie). Za všetko toto by ste boli v Rakúsku a Nemecku prísne stíhaní a potrestaní. Odrazu to nevadí a ľudia nadšene ryčia a vítajú takéto kultúrne obohatenie. Myslím si, že poznám tieto krajiny veľmi dobre a veľmi dobre aj viem, do akej miery sú Rakúšania a Nemci flexibilní. Asi tak, že stredná generácia ani 70 rokov po vojne neovláda angličtinu, mladá generácia asi tak o trochu lepšie ako u nás a čo sa týka ich pohostinnosti, tak trvajú na tom, aby ste si za každý poskytnutý servis zaplatili, čo je v poriadku. Neviem, čo sa tak zásadne zmenilo, že odrazu by sa podelili aj s posledným, nevadí im špina a neporiadok, tolerujú kradnutie a narúšanie ich bežného životného cyklu.

Myslím si, že to najskôr takto nebude. Rakúšania a Nemci sa určite trochu zmenili – musia v televízii pozerať ten istý odpad, ako my, zmanipulované médiá im vtĺkajú už 70 rokov do hláv, že sú vinní za strašnú tragédiu Židov (Židia sú samozrejme považovaní za jedinú obeť vojny), nikto si netrúfne povedať si svoj vlastný názor, nakoľko už len jemná odchýlka od predpísanej dogmy je trestne stíhateľná. Inak sú to ale stále ľudia, čo potrebujú mať okolo seba poriadok, systém a pravidlá. Dokonca tie pravidlá aj väčšinou dodržiavajú. Do nepríčetnosti ich vedeli vydráždiť Maďari a Slováci zo svojou neporiadnosťou a zmyslom pre obchádzanie pravidiel. To však boli len zanedbateľné drobnosti oproti tomu, čo je v Nemecku a Rakúsku teraz. Preplnené a nefunkčné železničné stanice plné Arabov a černochov, ležiacich na zemi. Príšerný zápach šíriaci sa stovky metrov odtiaľ, spiaci africkí černosi v záhradách Belvederu – v samotnom centre Viedne, vykradnuté obchody, plné vlaky migrantov – ako keby bola svetová vojna a všetci hľadali záchranu v týchto krajinách.

Žiadna svetová vojna však nikde nie je. V Sýrii je niekoľko rokov občianska vojna a krajinou sa šíri vrcholne podozrivý projekt nazývaný Islamský štát. Nikto v podstate nevie, kto tento štát financuje, nakoľko najbohatšie arabské štáty sa vymedzujú ako smrteľný nepriateľ tohto projektu. Komu je tento projekt prospešný a kto ho riadi? Mnohým tento projekt pripomína prvé roky boľševizmu v Rusku. Surové vraždy v priamom prenose, ikonoklazmus, vandalizmus a samozrejme aj fakt, že sa jedná o režim, v ktorom nie je možné existovať. V Afrike dokonca žiadna reálna vojna nie je – aspoň žiadna taká, aká tam nebola na dennom poriadku od konca koloniálneho obdobia.

V médiách však čítame o masívnej podpore nemeckého a rakúskeho obyvateľstva pre migrantov. Demonštrácie na podporu, nosenie jedla, pozvánka na zápas Bundesligy – jednoducho senzačné prijatie, niečo ako keby sa Nemcom splnil dávny sen a mohli hodovať spolu s Arabmi a černochmi.

Čítal som si však aj niekoľko ešte nezablokovaných diskusií v rakúskych a nemeckých novinách a musím povedať, že realita asi nebude až taká jednoznačná. Ľudia sú rozzúrení a znechutení zradným chovaním nemeckej premiérky, ako aj ostatných politikov. Tušia odkiaľ ten jed prichádza a kto s nimi manipuluje už dobrých 70 rokov. Nechcú takúto formu multikulturalizmu, kde oni musia pracovať a živiť milióny parazitov.

My to nechceme tiež a otvorene o tom hovoríme. Bez zbytočných emócií a úplne racionálne hovoríme, že vieme odkiaľ to celé prichádza a kto je za tým. Naša CESTA nie je len slovenský projekt ale je projektom pre celú Európu, pre všetkých tých, čo vedia a chcú. Veríme, že tí ostatní, čo zatiaľ nevedia sa neskôr pridajú.

Tí čo nechcú sú tí skutoční nepriatelia.

Pridajte sa k nám na CESTU: pridajtesa@strana-cesta.sk, ak ste vlastenec a odborník a súhlasíte aj s vyššieuvedeným názorom strany CESTA, aby sme zmenili Slovensko v lepšiu krajinu pre čestných a statočných občanov.

- Reklama -