OĽaNO: Vláda Roberta Fica zlyhala. Neurobila nič na ochranu obetí trestných činov

0
OĽaNO (Autor: OĽaNO)

V posledných dňoch rozbúrila hladinu verejnej mienky správa o tom, že ďalšia žena bola zastrelená násilníkom. Nikto ju neochránil.

Kde bol predseda slovenskej vlády, ktorý minulý týždeň ohlasoval na tlačovkách, ako on a jeho strana chce chrániť naše ženy a dievčatá pred akýmisi imaginárnymi hrozbami zo strany utečencov?

Podľa nás ide práve a len o toto: nastrašiť ľudí a mámiť od nich voličské hlasy.

Vláda Roberta Fica zlyhala. Neurobila nič na ochranu obetí trestných činov a násilia. Namiesto toho chránila Váhostav a svojich mecenášov. Nepripravila ani zákon o obetiach, ktorý mala za úlohu prijať najneskôr v novembri 2015.

Nikdy v histórii nedopadlo dobre, keď sa moci chopili diktátori. Každá vláda jednej strany je opitá svojou mocou. Je jedno, či ide o NSDaP, KSČ alebo Smer.

Preto vyzývame: ženy, prejavme teraz svoju solidaritu. Dozrel čas, aby sme zrozumiteľne povedali, čo chceme. Chceme pokojnú a prosperujúcu krajinu. Sme presvedčené, že máme nielen právo, ale aj povinnosť prijať svoj diel zodpovednosti za spravovanie tejto krajiny. Ponúkame svoje vedomosti, skúsenosti, názory a postoje. Pridajte sa k nám.

- Reklama -